Αποκαλυπτήρια για την ΑΕΚ του Αλμέιδα σήμερα κόντρα στην Γκενκ (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αποκαλυπτήρια για την ΑΕΚ του Αλμέιδα σήμερα κόντρα στην Γκενκ (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αρχή της νέας εποχής της ΑΕΚ γίνεται σήμερα.

Η Ένωση δίνει στο Βέλγιο κόντρα στην Γκενκ (17:00, CS1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες έγινε η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα και από την περασμένη Δευτέρα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το φιλικό με τους Βέλγους σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ματίας Αλμέιδα να δει τη δουλειά που γίνεται, αν και όπως είπε ο ίδιος στο enwsi.gr, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι προπονήσεις.

Το πλάνο της ΑΕΚ για το φιλικό

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως σας ανέφερε το enwsi.gr που βρίσκεται στο Αλκμάαρ, δοκίμασε 3-5-2 το πρωί. Και κάτι τέτοιο επανέλαβε και το απόγευμα, δείχνοντας πλέον πιο ξεκάθαρα τις σκέψεις του.

Κάτω από τα δοκάρια για τους λευκούς ήταν ο Αθανασιάδης, με τον Μήτογλου δεξιά στην τριάδα των στόπερ, τον Σιμάνσκι σε κεντρικό ρόλο και τον Τζαβέλλα αριστερά. Στα χαφ ήταν δεξιά ο Γκατσίνοβιτς, με τον Μάνταλο αριστερά και τον Γιόνσον σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Στα άκρα είχαν όλη την πλευρά δεξιά ο Ρότα και αριστερά ο Τσούμπερ, ενώ στην επίθεση ο Αραούχο είχε περιφερειακό ρόλο και ο Λιβάι Γκαρσία έπαιζε φουνταριστός.

Από την αντίπαλη ομάδα, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Χατζηεμμανουήλ, με δεξί μπακ τον Μισελέν, αριστερό μπακ τον Μοχαμάντι, στα στόπερ τον Κορνέζο με τον Λάτσι, στα χαφ Μουστακόπουλο και Πινέδα εσωτερικούς μέσους, με τον Μπότο να έχει πιο επιθετικό ρόλο, τον Μαχαίρα αριστερό εξτρέμ, τον Γιούση δεξιά και φορ τον Κοσίδη. Εκτός διτέρματος έμειναν οι Μιτάι, Ραντόνια και Τζούντα Γκαρσία.

Μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί ο Πινέδα, που συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Θέλτα για τον δανεισμό του και ταξίδεψε για το Γκενκ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X