ΑΕΚ: Η 11άδα που δοκίμασε ο Αλμέιδα για το φιλικό με την Γκενκ

ΑΕΚ: Η 11άδα που δοκίμασε ο Αλμέιδα για το φιλικό με την Γκενκ
Photo Credits: INTIME

Τι να περιμένουμε να δούμε στο φιλικό της ΑΕΚ με την Γκενκ

Στην πρωινή προπόνηση μας έδωσε μία πρώτη γεύση για τι ΑΕΚ θα περιμένουμε να δούμε αύριο (16:00 ώρα Βελγίου) στο φιλικό με την Γκενκ.

Ο Ματίας Αλμέιδα, όπως σας ανέφερε το enwsi.gr που βρίσκεται στο Αλκμάαρ, ο Αργεντίνος προπονητής δοκίμασε 3-5-2 το πρωί. Και κάτι τέτοιο επανέλαβε και το απόγευμα, δείχνοντας πλέον πιο ξεκάθαρα τις σκέψεις του. Κάτω από τα δοκάρια για τους λευκούς ήταν ο Αθανασιάδης, με τον Μήτογλου δεξιά στην τριάδα των στόπερ, τον Σιμάνσκι σε κεντρικό ρόλο και τον Τζαβέλλα αριστερά. Στα χαφ ήταν δεξιά ο Γκατσίνοβιτς, με τον Μάνταλο αριστερά και τον Γιόνσον σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Στα άκρα είχαν όλη την πλευρά δεξιά ο Ρότα και αριστερά ο Τσούμπερ, ενώ στην επίθεση ο Αραούχο είχε περιφερειακό ρόλο και ο Λιβάι Γκαρσία έπαιζε φουνταριστός.

Από την αντίπαλη ομάδα, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Χατζηεμμανουήλ, με δεξί μπακ τον Μισελέν, αριστερό μπακ τον Μοχαμάντι, στα στόπερ τον Κορνέζο με τον Λάτσι, στα χαφ Μουστακόπουλο και Πινέδα εσωτερικούς μέσους, με τον Μπότο να έχει πιο επιθετικό ρόλο, τον Μαχαίρα αριστερό εξτρέμ, τον Γιούση δεξιά και φορ τον Κοσίδη. Εκτός διτέρματος έμειναν οι Μιτάι, Ραντόνια και Τζούντα Γκαρσία.

ΑΕΚ: Η 11άδα που δοκίμασε ο Αλμέιδα για το φιλικό με την Γκενκ

Δεν σημειώθηκε γκολ στο δίτερμα σε όλο το γήπεδο (για πρώτη φορά στην προετοιμασία), με τον Ματίας Αλμέιδα να διακόπτει συνεχώς το παιχνίδι για να δώσει εντολές. Για τα… πάντα. Από το πως θα δίνει την μπάλα στα άκρα ο Αθανασιάδης, μέχρι πως θα μαρκάρει ο Μάνταλος στις επιστροφές του στον άξονα, αλλά και τι θα κάνει ο Λιβάι Γκαρσία όταν παίρνει την μπάλα ο Αραούχο ή ο Τσούμπερ.

Στις καλύτερες φάσεις του διπλού, ο Λιβάι με τρομερό σπριντ πέρασε τον Λάτσι, αλλά το πλασέ του έβγαλε εντυπωσιακά ο Χατζηεμμανουήλ, ενώ στην αντίπαλη ομάδα ο Μισελέν έβγαλε εξαιρετική σέντρα για το κεφάλι του Κοσίδη που όμως αστόχησε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X