Survivor All Star Greece: Έτσι θα γίνει το All Star! Ποιοι μπαίνουν; Πότε αρχίζει; Πως διαμορφώνονται οι ομάδες;

Survivor All Star Greece

Survivor All Star Greece: Είμαστε σε ρυθμούς survivor all star. Όπως δείχνουν τα πράγματα έχουμε μπει στην τελική ευθεία ώστε να το δούμε στις οθόνες μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Survivor 5 ολοκληρώθηκε και νικητής ήταν ο Στάθης Σχίζας. Πλέον ο Ατζούν και όλοι στην Acun Media τρέχουν σε ρυθμούς All Star. Ήδη έχουν πέσει τηλέφωνα, έχουν κλείσει καλές συμφωνίες, ενώ έκαναν μία απόπειρα να βγει Σεπτέμβρη. Δύσκολο, αλλά τουλάχιστον το προσπάθησαν.

Από κει και πέρα πάμε στα δικά μας τώρα. Για να δούμε λίγο τι δεδομένα έχουμε έως τώρα τουλάχιστον. Οι παίκτες που θα μπαίνουν στο All Star θα μπαίνουν ανάλογα το χρώμα μπαντάνας που σταμάτησαν από τα προηγούμενα Survivor. Για παράδειγμα. Αν μπει ο Ντάνος σταμάτησε στη κόκκινη ομάδα, άρα θα μπει και πάλι στους Κόκκινους. Έφυγε αυτό! Ήταν απλά μία παράμετρος που έσπερε να σας την αναφέρουμε.

Ο Ατζούν ήδη έχει κλείσει συμφωνίες! Ήδη έχει φτάσει σε υπογραφές με παίκτες όπως ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παπάς, ο Γιώργος Κόρομι και ο Νίκος Μπάρτζης. Από κει και πέρα έχει υπάρξει μία πληροφορία ότι είναι μία ανάσα από τις υπογραφές και με Ηλία Μπόγδανο, ο Γιώργο Ασημακόπουλο και η Καρολίνα.

Μην ξεχνάμε ότι είναι κοντά και θα υπογράψουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος (έχει μιλήσει με την Χριστίδη ότι όταν έρθει η ώρα να μπορεί να πάει…), ενώ σίγουρα και αυτό ο Τούρκος το αφήνει για το τέλος, να πείσει Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργο Αγγελόπουλο.  Δεν ξεχνάμε και τον Ηλία Γκότση τον οποίο επίσης θέλει να δει μέσα.

Κάποια ακόμα ονόματα που δεν μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε αλλά έχουν διαρρεύσει όμως είναι τα εξής: Κατσαούνης, Σοφιάννα, Άρης Σοϊλέδης, Ταλάντσεβ, Τριαντάφυλλος, Μπο, Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κορόμι, Μαρτίκας, Βρισηίδα, Μαίη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στάθης Σχίζας, Λάμπρος Χούτος, Χανταμπάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X