Διάψευση Αντσελότι για Αζάρ: «Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ την Ρεάλ»

Διάψευση Αντσελότι για Αζάρ: «Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ την Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διάψευση των σεναρίων που ήθελαν την Ρεάλ να βάζει πωλητήριο στον Εντέν Αζάρ προέβη με δηλώσεις που έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Εκτός πλάνων του Κάρλο Αντσελότι, για την νέα αγωνιστική περίοδο βρισκόταν σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα οποία είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ο Εντέν Αζάρ.

Ωστόσο, ο Ιταλός κόουτς της Ρεάλ με δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της ομάδας έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Ο ίδιος αφού αναφέρθηκε στις μεταγραφές και στο ότι η ομάδα είναι πλήρης, αναφερόμενος στον Αζάρ υποστήριξε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την «Βασίλισσα» τη νέα σεζόν.

«Δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία άλλη υπογραφή. Είμαστε χαρούμενοι με την τρέχουσα ομάδα, είμαστε δυνατοί. Είμαι χαρούμενος με τους Ρίντιγκερ, Τσουαμείνι και είμαι σίγουρος ότι ο Αζάρ θα μας βοηθήσει πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X