Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, τον έδιωξαν γιατί δεν εφημέρευαν και πέθανε

Πάτρα: Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, τον έδιωξαν γιατί δεν εφημέρευαν και πέθανε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 49χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του λίγα μέτρα μακριά από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.
Ο αποθανών μετέβη στο εν λόγω Νοσοκομείο καθώς είχε νιώσει έντονους πόνους στο στήθος και αδυναμία στην αναπνοή, ωστόσο όπως κατήγγειλαν οι συγγενείς τον έδιωξαν καθώς δεν εφημέρευε.

Ο 49χρονος κατάφερε να φτάσει οδηγώντας μόνος του στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» από όπου δεν πήρε την παραμικρή βοήθεια καθώς- όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του- του είπαν ότι το νοσοκομείο ήταν εκτός εφημερίας και έπρεπε να πάει στο Ρίο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, Ηλίας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα thebest.gr και τόνισε πως το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση.

«Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα σχετικά με το τι συνέβη με τον άτυχο 49χρονο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Σύμφωνα με όσα μου έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, καθώς όπως σας είπα το περιστατικό διερευνάται ενδελεχώς, ο ασθενής έφτασε μόνος του με τα πόδια στο νοσοκομείο και δεν έδωσε την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιο τόσο πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ανέφερε ότι είχε πόνο στην πλάτη και δύσπνοια αλλά είπε ότι είχε πάει σε γιατρό εξωτερικό ο οποίος του είχε αναφέρει ότι έχει κάποια ψύξη. Με βάση αυτά τα δεδομένα τού αναφέρθηκε ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του υποδείχθηκε να πάει στο Ρίο προκειμένου να μπορέσει να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει. Στηρίχθηκαν για αυτό στην οπτική του εικόνα και σε αυτό που ανέφερε σε σχέση με την ψύξη και την εκτίμηση του ιδιώτη γιατρού.

Σαφέστατα είναι ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την διερεύνησή του. Το νοσοκομείο μας ακόμη και όταν είναι εκτός εφημερίας ή σε μικρή εφημερία προφανώς δέχεται και αντιμετωπίζει περιστατικά έκτακτα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης όπως είναι ένα έμφραγμα ή ένα τροχαίο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X