Μπονίνι σε παίκτες της ΑΕΚ: «Σε τρεις εβδομάδες πρέπει να είμαστε έτοιμοι!»

Μπονίνι σε παίκτες της ΑΕΚ: «Σε τρεις εβδομάδες πρέπει να είμαστε έτοιμοι!»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκίντο Μπονίνι στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα

Ο Γκίντο Μπονίνι σε αυτές τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας της ΑΕΚ δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι το… αφεντικό στην φυσική κατάσταση.

Ο γυμναστής της Ένωσης είναι ο άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Ματίας Αλμέιδα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Και ο Αργεντίνος κόουτς δεν επεμβαίνει καθόλου και τον αφήνει να εκτελεί το πρόγραμμα μόνος του.

Ο Μπονίνι δουλεύει σε υψηλή ένταση και τσιτώνει τους παίκτες του να ακολουθούν τον ρυθμό, ακόμη και όταν αυτοί αδυνατούν να το κάνουν.

Ο Αργεντίνος γυμναστής στο ξεκίνημα της προπόνησης μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ για το πρόγραμμα τόνισε στους «κιτρινόμαυρους» για τη δουλειά που κάνουν στο Αλκμάαρ. «Πρέπει να τρέχουμε σωστά, να προπονούμαστε σωστά, να εκτελούμε το πρόγραμμα σωστά. Να κάνουμε όλα όσα πρέπει, για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος του προγράμματος πρέπει να το εκτελούμε. Σε 3 εβδομάδες, αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε έτοιμοι στον βαθμό που θέλουμε».

Κάτι που σημαίνει ότι στόχος είναι να είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης η Ένωση μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και περίπου δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 20-21 Αυγούστου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X