Βρήκε πάλι δίχτυα ο Φούντας - Παρακολουθούσε τον αγώνα ο Ρούνεϊ (VIDEO)

Βρήκε πάλι δίχτυα ο Φούντας - Παρακολουθούσε τον αγώνα ο Ρούνεϊ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο MLS ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο διεθνής επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα, στο 2-2 της DC United με την Columbus Crew.

Στο 80ο λεπτό ο 26χρονος άλλοτε άσος της ΑΕΚ με προβολή μετά από γύρισμα από τα δεξιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, που στο επόμενο λεπτό βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ, αλλά στο 92’ έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο «Τάξι», όπως τον αποκαλούν στο αμερικανικό πρωτάθλημα, έφτασε τα 10 γκολ σε 11 εμφανίσεις στο MLS, ενώ έχει ήδη επιλεγεί να αγωνιστεί στο φετινό MLS All-Star Game, τον αγώνα επίδειξης μεταξύ των κορυφαίων παικτών του αμερικανικού πρωταθλήματος κόντρα στους κορυφαίους παίκτες της Liga MX του Μεξικού.

Τον αγώνα παρακολούθησε από τις κερκίδες ο Γουέιν Γούνεϊ, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της DC United αλλά ακόμη δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσης ειδικής βίζα για εργασία στη χώρα.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X