Άλλαξαν τον άξονα, ας φτιάξουν τώρα και τα μετόπισθεν

Οι «εκλεκτοί» φανερώνουν (ίσως) και το πλάνο!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για ό,τι απασχολεί τον οπαδό της ΑΕΚ και έχει και υστερόγραφα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικείμενη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή το αργότερο ολοκληρώνει με εξαιρετικό τρόπο το ολικό facelift του άξονα της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ θα μπει στην «Αγιά-Σοφιά» έχοντας τρεις νέους χαφ που μπορεί στην πορεία να γίνουν και τέσσερις. Γιόνσον στο «6», Γκατσίνοβιτς στο «8» και Πινέδα είτε στο άλλο «8», είτε στο «10» για βασικές επιλογές. Ποδοσφαιριστές που θα σου δώσουν επιπλέον ταχύτητα, ένταση, κάθετο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά τα αγωνιστικά στοιχεία δεν υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων». Φέτος που υπάρχουν είναι πλέον δουλειά του προπονητή, του Ματίας Αλμέιδα να τα εκμεταλλευτεί και να τα αναδείξει μέσα από τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Βεβαίως οι μεταγραφές της ΑΕΚ είναι τέσσερις, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας ότι αυτό το καλοκαίρι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος κάνει προετοιμασία με την ομάδα και όλοι ελπίζουμ να δείξει περισσότερα πράγματα από όσα πέρσι. Το ίδιο ισχύει και για τον Αραούχο και για τον Γκαρσία.

Η ΑΕΚ τις είχε απόλυτη ανάγκη αυτές τις μεταγραφές, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη την ενίσχυση της άμυνάς της. Και αυτό γιατί ο Αλμέιδα πήγε στην Ολλανδία χωρίς στόπερ. Αυτή τη στιγμή δουλεύει μόνο με τους Μήτογλου, Τζαβέλλα και Λάτσι. Και αυτό είναι ΛΑΘΟΣ!

Η ιστορία με τον Πλάνιτς είναι πέρα για πέρα αληθινή. Δεδομένα δεν πρόκειται να έρθει πριν από τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και δεδομένα θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Όμως είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με παραστάσεις και ο ένας «κρίκος» μπορεί να «κουμπώσει» εύκολα σε ένα σύνολο που θα έχει δουλευτεί σωστά.

Για αυτό και είναι κάτι παραπάνω από υπεραπαραίτητο ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός ο στόπερ που θα έρθει ως αντι-Βράνιες, να έχει το συντομότερο δυνατό. Μέχρι την Κυριακή για παράδειγμα για να προλάβει να τον δουλέψει ο Αργεντινός προπονητής.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την υπόθεση του Άμραμπατ και για τον άλλο παίκτη που θα έρθει για να αποτελέσει είτε τον παρτενέρ του Αραούχο, είτε την αλλαγή του. Όσο πιο γρήγορα καταφέρει η ΑΕΚ να λύσει αυτούς τους «γρίφους», τόσο καλύτερα θα είναι για την ίδια και το μέλλον της.

Δεν αντέχεται η μίρλα των… ηλίθιων

Θα ήθελα να σχολιάσω και κάτι άλλο γιατί πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό. Καταλαβαίνω και δέχομαι κάθε άποψη που αφορά το αγωνιστικό. Είμαι μαζί με όποιον έχει απαιτήσεις από την ομάδα που θα μπει στην «Αγιά-Σοφιά». Ένα πράγμα όμως δεν μπορώ και δεν αντέξω. Τη μιζέρια και τη μίρλα των ηλιθίων που έχουν άποψη για τα πάντα και το παίζουν έξυπνοι χωρίς να είναι. Αποδεδειγμένο αυτό.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που βάλαμε και στο Enwsi.gr, για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όπου είχαν σχεδιαστεί οι γραμμές βρέθηκαν κάποιοι με IQ μικρότερο του…1 και έλεγαν ότι είναι φώτοσοπ γιατί ο κύκλος στη σέντρα ήταν… μικρός. Ένας άλλος έλεγε ότι βάλαμε λίγο χορτάρι στον αγωνιστικό χώρο και μετά τις γραμμές όποιος παίκτης θα κάνει τάκλιν θα τραυματίζεται στο ταρτάν. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν και δικαίωμα ψήφου.

Δε θα αναφερθώ σε αυτούς που έλεγαν γιατί πήραμε τον Πινέδα χωρίς οψιόν. Γιατί πολύ απλά δεν τον έδινε αλλιώς η Θέλτα. Και πολύ απλά η ΑΕΚ ήθελε και ικανοποίησε το «θέλω» του προπονητή της. Διαφορετικά δε θα προχωρούσε αυτή η υπόθεση.

ΥΓ: Το τι γέλιο έχω ρίξει με την υπόθεση του Κλάτενμπεργκ δεν έχει προηγούμενο. Το να βλέπεις τους μόνιμους δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου να σκούζουν είναι πραγματικά μοναδικό. Μιλάνε ποιοι; Αυτοί στο λιμάνι για την υπόθεση του Άγγλου αρχιδιαιτητή. Αυτοί που έχουν κάνει την κυβίστηση επάγγελμα. Αλήθεια θα μας απαντήσουν ποτέ αν ο Άγγλος είναι «Συνένοχος ή βλαξ» όπως έλεγαν τον Οκτώβριο του 2020;

ΥΓ 2: Για την υπόθεση του Κάρλος Σαλσέδο είχατε ενημερωθεί από το Enwsi.gr. Κάποιοι έσπευσαν να γελάσουν, άλλοι να μας πούνε ότι δεν γίνεται αυτή η μεταγραφή λόγω κόστους και λόγω Τορόντο και άλλα πολλά. Τελικά ο παίκτης έφυγε ελεύθερος από το MLS και πριν από λίγες ώρες στην παρουσίασή του από τη Χουάρεθ, αποκάλυψε ότι είχε όχι μία, αλλά δύο προτάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα. Και είπε «όχι» για οικογενειακούς λόγους.

ΥΓ 3: Ο Θουκυδίδης είχε πει την περιβόητη φράση: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευργετηθέντος». Ας το κοιτάξουν λίγο εκεί στον Παναθηναϊκό γιατί έχουν χάσει τη μπάλα. Ήταν Μάιος του 2018, όταν η ΑΕΚ τον είχε σώσει από τον υποβιβασμό. Και τώρα ο Γιάννης Αλαφούζος στοχοποιεί την ΑΕΚ κάνοντας συμμαχία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά αν δεν νοιάζει τους Παναθηναϊκούς να κάνουν τα χατίρια του Ολυμπιακού, εμάς δεν μας απασχολεί.

ΥΓ 4: Μόνο μία ομάδα είχε απόλυτα ξεκάθαρη θέση στην ιστορία με τον Κλάτενμπεργκ. Η ΑΕΚ. Και όταν η ΑΕΚ -μόνη και έρημη- αποφάσισε να τα βάλει μαζί του τον «τελείωσε» και έβαλε τον Μαρινάκη και τον Αλαφούζο να ψάχνουν να του βρούνε συμπληρωματική δουλειά. Το ότι τώρα κάποιοι νεόπλουτοι στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο είναι για γέλια. Διότι στην πρώτη έστω άτυπη ψηφοφορία φρόντισαν να κρυφτούν πίσω από δικαιολογίες και να μην πάρουν θέση. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X