«Πρόταση 1.3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για Πλάνιτς!»

«Πρόταση 1.3 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ για Πλάνιτς!»
Photo Credits: INTIME

Στη Σερβία γράφουν για επίσημη κρούση της ΑΕΚ, για τον κεντρικό αμυντικό της Μακάμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ΑΕΚ και Πλάνιτς γράφουν στη Σερβία!

Πιο συγκεκριμένα, γράφουν πως η Ενωση έκανε γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού της Μακάμπι Χάιφα.

Σύμφωνα με τους Σέρβους και την «Telegraf», οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Μακάμπι Χάιφα ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Όπως υποστηρίζει το σερβικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της ακόμα κι αν η ισραηλινή ομάδα αρνηθεί την πρόταση. Σύμφωνα με τους Σέρβους η Ένωση σε αυτή την περίπτωση σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της στα 1,8 εκατ. ευρώ καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πλάνιτς.

Ο Πλάνιτς έχει για ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, με τους Ισραηλινούς να θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο ισραηλινός σύλλογος φέρεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο, αλλά με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που μπορεί να δώσει στον παίκτη η ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X