ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση της UEFA στην «OPAP Arena» - Επί πέντε ώρες έλεγχαν τα πάντα

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση της UEFA στην «OPAP Arena» - Επί πέντε ώρες έλεγχαν τα πάντα
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της UEFA πραγματοποίησαν την επιθεώρησή τους στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στην «OPAP Arena».

Στόχος της Ενωσης είναι από το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας σεζόν, η ομάδα να βρίσκεται μέσα στην «OPAP Arena». Εξ ου και τα εισιτήρια διαρκείας που ήδη κυκλοφορούν, είναι αποκλειστικά για το νέο γήπεδο.

Για να καταφέρει, όμως, η ΑΕΚ να μπει στο νέο της γήπεδο, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα βήματα σε ό,τι αφορά τις άδειες λειτουργίας του γηπέδου από την Πολιτεία και την UEFA. Ήδη από το πρωί της Τετάρτης (13/7) βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια κλιμάκιο της UEFA για την πρώτη εκ του σύνεγγυς επιθεώρηση. Να θυμίσουμε, βέβαια, πως είχε προηγηθεί τον Μαΐο ένα virtual inspection και πάλι από την επιτροπή της UEFA.

Η σημερινή επιθεώρηση, λοιπόν, γίνεται με φυσική παρουσία και με συγκεκριμένη ατζέντα. Το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας περνά τα πάντα από κόσκινο. Θα τσεκάρει τα «πάντα όλα» που λέμε στην καθομιλουμένη. Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η τελευταία επιθεώρηση. Θα γίνει τουλάχιστον ακόμη μία, όταν θα ξεκινήσουν και τα test events που είναι πολύ πιθανό να γίνουν μέσα στον Αύγουστο.

Και εφόσον η διαδικασία και επιθεωρήσεις από την UEFA Stadium Commitee ολοκληρωθεί, τότε το γήπεδο της ΑΕΚ θα μπει στην ειδικά πλατφόρμα της UEFA, στο Stadium Passport.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X