Ρότα σε Μήτογλου: «Τι έχασες ρε συγκαμένε;»

Ρότα σε Μήτογλου: «Τι έχασες ρε συγκαμένε;»
Photo Credits: INTIME

Ο Λάζαρος Ρότα... έκλεψε την παράσταση με την ατάκα του στην προπόνηση της ΑΕΚ

Στο τελευταίο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε εντολή για δίτερμα σε μικρούς χώρους, σε κανονικά τέρματα με τερματοφύλακες.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε γκρουπ, Αθανασιάδης και Θεοχάρης πήραν θέση κάτω από τα δοκάρια και άρχισε η… μάχη. Ο Αλμέιδα είχε δώσει τους όρους, για επαφές με μπάλα και χρονικό περιορισμό και έτσι οι παίκτες κάτω από την έντονη ζέστη στο Αλκμάαρ (κοντά στους 25 βαθμούς Κελσίου) και τον «καυτό» ήλιο… έτρεξαν στο φουλ.

Ο Αργεντίνος και οι συνεργάτες του έδιναν συνεχώς εντολές σε όλους για να φεύγει η μπάλα σωστά από την άμυνα και να πρεσάρει ψηλά ο αντίπαλος για να μην αφήνει χώρους.

Τα γκολ στο δίτερμα δεν ήταν πολλά, αλλά το highlight ήταν μία ατάκα του Λάζαρου Ρότα. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ έκανε… σέντρα «λουκούμι» στον Γεράσιμο Μήτογλου που σε κενό τέρμα και με εξουδετερωμένο τον Αθανασιάδη, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Ρότα αμέσως έπιασε το κεφάλι του και φώναζε «τι έχασες ρε συγκαμένε;» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Ο Ρότα δεν το ξέχασε και στο τέλος πήγε δίπλα στον Μήτογλου και του επανέλαβε «ρε φίλε τι έχασες αλήθεια;», με τον Μάνταλο να επεμβαίνει ως… αντίπαλος και να συμπληρώνει «καλά το έκανες ρε, εκεί έπρεπε».

Ο διεθνής μπακ πάντως… κέντρισε τα βλέμματα πάνω του διότι ήταν και ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ με μακρυμάνικο στον καυτό ήλιο, την ώρα που όλοι έλιωναν με τα κοντομάνικα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X