ΑΕΚ: 2,5 ώρες… εξάντλησης και δουλειάς για «καλημέρα»

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε σήμερα το πρωί την πρώτη προπόνηση της στο Αλκμάαρ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε σήμερα δουλειά στο προπονητικό κέντρο «Alkmaarsche Boys» στο Αλκμάαρ με τον Ματίας Αλμέιδα και το τιμ του να αρχίζουν με γεμάτο πρόγραμμα.

Αρχικά ο γυμναστής Γκίντο Μπονίνι παρέλαβε τους παίκτες στις 09:30 στο γυμναστήριο και για περισσότερο από μισή ώρα τους έκανε ειδικό πρόγραμμα ενεργοποίησης. Την ίδια ώρα τα πάντα είχαν ετοιμαστεί στο γήπεδο από τον ίδιο τον Αλμέιδα και το τιμ του, ενώ την ώρα της αναμονής ο Αρεντίνος μιλούσε με τον Μπρούνο Άλβες.

Μόλις βγήκαν οι παίκτες έξω άρχισε το εντατικό πρόγραμμα με στόχο την πίεση στον αντίπαλο και την άμεση ανάκτηση της μπάλας, ώστε να βρεθεί ο αντίπαλος σε συνθήκες αιφνιδιασμού. Την ίδια ώρα οι αντίπαλοι έπρεπε να βγάζουν την μπάλα σωστά από την άμυνα. Οι ασκήσεις είχαν ποικιλία και η ομάδα χωρίστηκε στα δύο. Το ένα γκρουπ προπονούσε ο Αλμέιδα με τον Αγκουστίν Σαλαζάρ, ενώ το άλλο ανέλαβαν οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Ομάρ Ζαρίφ και Ντάνιελ Βέγκα.

ΑΕΚ: 2,5 ώρες… εξάντλησης και δουλειάς για «καλημέρα»

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης έφτασε σε διάρκεια τις 2,5 ώρες και στο τέλος έγινε ένα μίνι δίτερμα με ομάδες των 5 παικτών, έχοντας χρονικό περιορισμό για να επιτεθούν καθώς και στις επαφές. Εκεί οι παίκτες το χάρηκαν περισσότερο λόγω μπάλας και… γκολ, με τον Μάνταλο να σκοράρει τα περισσότερα.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Αραούχο-Στάνκοβιτς που έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στις 18:00 ώρα Ολλανδίας ακολουθεί η δεύτερη προπόνηση της ημέρας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X