ΑΕΚ: Ο Πινέδα «χάλασε» όλες τις συμφωνίες για να βρει ξανά τον Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρόταση για Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ορπμελίν Πινέδα είχε δεχθεί το κάλεσμα του Αργεντινού προπονητή στην ΑΕΚ, από τις αρχές του Ιούνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ο Ματίας Αλμέιδα ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα για την ΑΕΚ, η πιο βασική φήμη που τον ακολουθούσε, ήταν πως οι ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί μαζί του, είναι απολύτως αφοσιωμένοι σ’ αυτόν.

“Οι παίκτες παίζουν για τον Αλμέιδα” είχε δηλώσει σε συνέντευξη ο Κάρλος Σαλσίδο, που ήταν ο αρχηγός στην ομάδα της Τσίβας με την οποία ο Αργεντινός τεχνικός σάρωσε τους τίτλους. Τι σημαίνει όμως ο Αλμέιδα, για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί, στην ΑΕΚ το κατάλαβαν πολύ καλά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο διεθνής Μεξικανός χαφ είχε δεχθεί το κάλεσμα του Αργεντινού προπονητή στην ΑΕΚ, από τις αρχές του Ιούνη. Ίσως και νωρίτερα. Είχαν κάνει μεγάλη συζήτηση οι δυο τους. Και από τότε ο Πινέδα έδειχνε… ταγμένος σ’ αυτό το κάλεσμα.

Μέχρι και τώρα που όλα δείχνουν πως η συμφωνία με τον Θέλτα για τον δανεισμό του στην ΑΕΚ έχει κλείσει και μάλιστα σύμφωνα με τους Μεξικανούς, ο ποδοσφαιριστής μέχρι αύριο (13/7) θα είναι στην Αθήνα για να περάσει από τα εργομετρικά τεστ, να υπογράψει και κατόπιν να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της “Ένωσης”.

Πάντως στο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στην πρώτη κουβέντα με τον Αλμέιδα και την τωρινή συμφωνία, ο Πινέδα βρέθηκε πολύ κοντά στην μεταγραφή του σ’ άλλες ομάδες. Τουλάχιστον τέσσερις φορές. Για την ακρίβεια η Θέλτα βρέθηκε πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία μ’ άλλες ομάδες. Πάντα όμως, έβρισκε στο τέλος τα… στυλωμένα πόδια και την άρνηση του Πινέδα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X