Μπρούνο Φερνάντες: Έδινε οδηγίες στον Ελάνγκα μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ (VIDEO)

Μπρούνο Φερνάντες: Έδινε οδηγίες στον Ελάνγκα μετά το φιλικό με τη Λίβερπουλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απουσίαζε, όμως, μάλλον δεν θα έκανε ποτέ το ίδιο με τον Μπρούνο, ο οποίος θέλησε να συνεχίσει να δίνει οδηγίες και να βοηθάει τον Άντονι Ελάνγκα ακόμα και μετά το τέλος του φιλικού της Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ στην Μπανγκόγκ.

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» στην αναμέτρηση της Τρίτης, όπου η εποχή του Τεν Χαγκ ξεκίνησε ιδανικά.

Ο Ολλανδός προπονητής είδε τους ποδοσφαιριστές του να φτάνουν στο τελικό 4-0 απέναντι στους «κόκκινους», με τα τρία πρώτα τέρματα να έχουν επιτευχθεί από το πρώτο ημίωρο.

Ο Κλοπ, βέβαια, έκανε πολλές αλλαγές και ουσιαστικά αγωνίστηκαν… τρεις διαφορετικές ενδεκάδες για τη Λίβερπουλ, παρ’ όλα αυτά η «φιλική» νίκη της Γιουνάιτεντ ενθουσίασε τον κόσμο.

Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης κι ενώ όλοι ξεκουράζονταν, ο Μπρούνο Φερνάντες συνέχισε να δίνει οδηγίες στον Ελάνγκα και να του λέει για πράγματα που είδε από εκείνον στον αγωνιστικό χώρο, σε μια κίνηση που μάλλον ποτέ δεν θα έβλεπε κανείς από τον Χάρι Μαγκουάιρ…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X