ΑΕΚ: Εμεινε ελεύθερος ο Σαλσίδο από την Τορόντο

ΑΕΚ: Εμεινε ελεύθερος ο Σαλσίδο από την Τορόντο
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την Τορόντο αποτελεί ο Μεξικανός στόπερ, Κάρλος Σαλσίδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος από την Τορόντο, ο Κάρλος Σαλσίδο που ακούστηκε για την ΑΕΚ.

Ο Μεξικανός στόπερ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αμερικής, με την τελευταία να προβαίνει στη σχετική ανακοίνωση την Τρίτη (12/7).

Ωστόσο, η εν λόγω εξέλιξη δεν φαίνεται να… ανοίγει τον δρόμο για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση της Τορόντο ο πρόεδρος του κλαμπ, φαίνεται πως ο 28χρονος άσος επιθυμεί την επιστροφή του στο Μεξικό για οικογενειακούς λόγους.

Ο Μπιλ Μάνινγκ είπε:

«Στο τέλος, ο Κάρλος ένιωσε ότι ήταν πιο σημαντικό να επιστρέψει στο Μεξικό για να είναι με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Υποστηρίζουμε πλήρως την απόφαση του Κάρλος και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαλσίδο μετακόμισε στην ομάδα της Αμερικής μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, προλαβαίνοντας να συμπληρώσει σ’ αυτό το διάστημα 16 συμμετοχές.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στις Φιορεντίνα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ διέπρεψε με τις φανέλες των μεξικάνικων Τίγκρες και Τσίβας. Παράλληλα, έχει χριστεί 48 φορές διεθνής με την εθνικής του Μεξικό.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X