Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 απέναντι στη «πειραματική» Λίβερπουλ (VIDEO)

Μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 απέναντι στη «πειραματική» Λίβερπουλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θρίαμβος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0 απέναντι στη Λίβερπουλ, η οποία χρησιμοποίησε 32 παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο ματς της «εποχής Τεν Χαγκ» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνδυάστηκε με θρίαμβο. Συγκεκριμένα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» νίκησαν με 4-0 στην Μπανγκόκ την Λίβερπουλ. Να σημειωθεί πάντως πως ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε 32 (!) ποδοσφαιριστές στον αγώνα, που διεξήχθη στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Από τη μεριά του, ο Ολλανδός τεχνικός χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο βασικά «γρανάζια» της ομάδας.

Ο Τζέιντον Σάντσο άνοιξε το σκορ στο δωδέκατο λεπτό. Οι «Reds» είχαν δύο δοκάρια, με τον Φάμπιο Καρβάλιο και τον Λουίς Ντίας. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Φρεντ με όμορφη λόμπα διπλασίασε τα τέρματα της Γιουνάιτεντ. Έκτοτε ξεκίνησαν οι αλλαγές για την ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

Οι πολλές και μαζεμένες αλλαγές που έγιναν, βοήθησαν τους «Κόκκινους Διαβόλους» να φτάσουν στο τρίτο γκολ, με τον Αντονί Μαρσιάλ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τεν Χάαγκ άλλαξε την ενδεκάδα του. Ο Τάιλερ Μαλάσια έκανε το ντεμπούτο του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η ομάδα της Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο 2ο μέρος και στο 60′ λεπτό, βρέθηκαν αρκετοί βασικοί παίκτες στην ενδεκάδα οι οποίοι πίεσαν ψηλά. Να τονίσουμε εδώ πως ο Ντάργουιν Νούνιες έκανε το ντεμπούτο του.
Το τέταρτο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης, σημείωσε ο νεαρός Ουρουγουανός, Φακούντο Πελίστρι. Μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία της Λίβερπουλ ήταν το δοκάρι του Μο Σαλάχ

Στην ανάπαυλα ήταν η σειρά του Τεν Χαχ να αλλάξει την ενδεκάδα του, δίνοντας ντεμπούτο στον Τάιλερ Μαλάσια στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι “κόκκινοι” ήταν ανώτεροι στο 2ο ημίχρονο, πίεσαν ψηλά και όταν έφτασε το 60′, βρέθηκαν με αρκετούς βασικούς παίκτες στην ενδεκάδα τους και τον Ντάργουιν Νούνιες που έκανε ντεμπούτο.

Παρά την αλλαγή ισορροπιών, η Λίβερπουλ δεν δημιούργησε ευκαιρίες και μάλιστα σε μία αντεπίθεση ο Φακούντο Πελίστρι έκανε το 4-0 για τη Γιουνάιτεντ. Η μοναδική αντίδραση της Λίβερπουλ ήταν ένα δοκάρι του Μοχάμεντ Σαλάχ, το τρίτο της στον αγώνα.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον (46′ Αντριάν), Μαμπάγια (33′ Φράουεντορφ, 61′ Αλεξάντερ Άρνολντ), Φίλιπς (32′ Ματίπ, 61′ Κονατέ), Γκόμεζ (33′ Γουίλιαμς, 61′ Φαν Ντάικ), Τσέιμπερς (32′ Τσιμίκας, 61′ Ρόμπερτσον), Μόρτον (34′ Οξλέιντ Τσέιμπερλεϊν, 61′ Χιλ), Χέντερσον (36′ Κλάρκσον, 61′ Φαμπίνιο), Καρβάλιο (39′ Μίλνερ, 61′ Τιάγκο), Έλιοτ (35′ Μπάιτσετιτς, 61′ Κεϊτά), Φιρμίνο (36′ Κλαρκ, 61′ Νούνιες), Ντίας (33′ Τζόουνς, 61′ Σαλάχ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα (68′ Χίτον), Νταλότ (46′ Γουάν Μπισάκα), Βαράν (46′ Μπεγί), Λίντελεφ (46′ Τέλες), Σο (46′ Μαλάσια), Μακτόμινεϊ (46′ Ικμπάλ), Φρεντ (46′ Σάβατζ), Σάντσο (46′ Πελίστρι), Φερνάντες (46′ Φαν ντε Μπεκ), Ράσφορντ (46′ Ελάνγκα), Μαρσιάλ (46′ Ντιαλό)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X