Λαμία: Ανακοίνωσε Τσιλούλη

Λαμία: Ανακοίνωσε Τσιλούλη
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του Σωτήρη Τσιλούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία συμφώνησε σε όλα με τον Σωτήρη Τσιλούλη. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο της Φθιώτιδας. Τα δύο τελευταία χρόνια ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στη Λαμία αλλά στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας

«Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Σωτήρη Τσιλούλη στην ομάδα. Ο 27χρονος (14.02.1995) μεσοεπιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν στο παρελθόν ξανά παίκτης της Λαμίας, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στη Football League. Στη Super League έχει συνολικά 101 συμμετοχές με 11 γκολ.

O Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη παίξει στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικό Σερρών και Δωτιέα Αγιάς.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Σωτήρης Τσιλούλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ ξανά μέλος της ομάδας της Λαμίας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους της ομάδας.»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X