«Ο Άμραμπατ είναι πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ, δύσκολα θα μείνει ελεύθερος»

«Ο Άμραμπατ είναι πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ, δύσκολα θα μείνει ελεύθερος»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν τα ολλανδικά ΜΜΕ για την υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ, με τους ολλανδούς να υποστηρίζουν ότι είναι πιθανή η παραμονή του στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ των Ολλανδών, ο Άμραμπατ δύσκολα θα μείνει ελεύθερος από την Ένωση, ενώ ταυτόχρονα εκτιμούν πως ο παίκτης θα βρει λύση στο οικογενειακό ζήτημα που τον έκανε να ζητεί μεταγραφή στην Ολλανδία.

Μία εξέλιξη που μπορεί να θεωρηθεί το επιστέγασμα των προσπαθειών τόσο της Ένωσης όσο και του παίκτη, με δεδομένο πως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Μαροκινός σε κοινή γραμμή κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Από την πρώτη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν κατανόηση για το οικογενειακό θέμα του Άμραμπατ. Στάθηκαν δίπλα του, όπως έκανε και ο Αλμέιδα που βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί του, ενώ ενήργησαν άμεσα στο αίτημα του ποδοσφαιριστή να ταξιδέψει νωρίτερα στην Ολλανδία για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του και να να υπάρξει λύση.

«Ο Άμραμπατ έχει υπογράψει συμβόλαιο και δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος. Είναι πιθανό να μείνει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ολλανδικής «ΑD», Γερόεν Καπτέινς στα social media για το θέμα του Μαροκινού άσου.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X