ΑΕΚ: Ο Βέζο στη λίστα για την άμυνα!

ΑΕΚ: Ο Βέζο στη λίστα για την άμυνα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ρούμπεν Βέζο εξετάζεται από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο όνομα στο προσκήνιο της ΑΕΚ για τα μετόπισθεν, καθώς προτάθηκε κι εξετάζεται ο Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε.

Η Ένωση ετοιμάζεται σήμερα να “πετάξει” για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και δεν θα υπάρχει κανείς νέος στόπερ στο ρόστερ της. Η ενίσχυση της άμυνας αποτελούσε εξ αρχής προτεραιότητα για τους Κιτρινόμαυρους, στους οποίους προτείνονται διαρκώς παίκτες, είτε ελεύθεροι είτε που δεσμεύονται και είναι προς πώληση.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει σύμφωνα με τη “Live Sport” η περίπτωση του Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε. O 28χρονος Πορτογάλος στόπερ έχει ένα σημαντικό βιογραφικό, μετρώντας 8,5 χρόνια παρουσίας στην Primera Division.

Η Βαλένθια τον απέκτησε τον Γενάρη του 2014 από τη Σετούμπαλ έναντι 2 εκατ. ευρώ και στις “νυκτερίδες” έμεινε για σχεδόν μία πενταετία, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Γρανάδα. Τον Γενάρη του 2019 δόθηκε επίσης με δανεισμό στη Λεβάντε κι έξι μήνες αργότερα η ισπανική ομάδα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Ο Βέζο έρχεται από γεμάτες σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η Λεβάντε υποβιβάστηκε και δεν θέλει να αγωνιστεί στη Segunda Division.

Ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, ωστόσο ζητάει 4,5-5 εκατ. ευρώ, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την περίπτωσή του. Παρά ταύτα δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X