Πογκμπά: «Θέλω να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου

Επίσημο: Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Ο Πολ Πογκμπά εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στη Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους, ο Γάλλος χαφ προέβη σε δηλώσεις/ λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στη Γιουβέντους έκανε στο Στο επίσημο κανάλι της «γηραιάς κυρίας» ο Πογκμπά δήλωσε ανυπομονεί να ξαναφορέσει τη φανέλα των «μπιανκονέρι».Επιπλέον, ανέφερε πως η καρδιά του τον οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο, θέλοντας να ανακαλύψει ξανά τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πολ Πογκμπά:

«Σπίτι, γλυκό σπίτι! Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία ατμόσφαιρα που δεν μπορώ να την ορίσω αλλά το σίγουρο είναι πως είμαι ευτυχισμένος και ανυπόμονος να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνες».

«Θέλω να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο. Μίλησα με Αλέγκρι, Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Ανιέλι και Νέντβεντ, οπότε είχα έρθει σε επαφή με όλη σχεδόν την Γιουβέντους».

«Η καρδιά μου αποφάσισε για μένα και είμαι σίγουρος πως πήρα την σωστή απόφαση. Η φανέλα είναι τα πάντα για μένα, η Γιουβέντους μού έδωσε την ευκαιρία να είμαι ο Πογκμπά. Τώρα θέλω να δώσω πίσω αυτή τη χαρά, να φέρω τρόπαια στο σύλλογο που αξίζει μόνο νίκες».

«Παίρνω τη φανέλα με τον αριθμό 10, ένα νούμερο που είχα αφήσει σε έναν φίλο όπως ο Ντιμπάλα και είμαι χαρούμενος που το πήρα πίσω. Λέω στον κόσμο πως γύρισα σπίτι και είμαι χαρούμενος. Ήρθε η ώρα! Θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν φέρουμε πίσω το τρόπαιο του πρωταθλητή».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X