Ο Νέβιλ θέλει να σταματήσει το μπούλινγκ στον Μαγκουάιρ

Ο Νέβιλ θέλει να σταματήσει το μπούλινγκ στον Μαγκουάιρ
Photo Credits: INTIME

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιτάχθηκαν στον Έρικ Τεν Χάαγκ που άφησε το περιβραχιόνιο στον Χάρι Μαγκουάιρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στα… κόκκινα σχετικά με ο σίριαλ παραμονής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σήμερα άλλη μία είδηση έκαναν τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων» να εξαγριωθούν και να φέρουν νέα γκρίνια.

Συγκεκριμένα ο Έρικ Τεν Χαχ έχρισε αρχηγό του συλλόγου και για την επόμενη χρονιά τον Χάρι Μαγκουάιρ. Αυτό έφερε μεγάλες αντιδράσεις προς το πρώσοπο του Άγγλου στόπερ, του οποίου το μέρος πήρε ο άλλοτε άσος της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Ο Νέβιλ επικρότησε το γεγονός ότι ο Μαγκουάιρ έμεινε αρχηγός και πολλοί του επιτέθηκαν. Έτσι απάντησε σε όσους τον έκριναν και τον έβριζαν αφήνοντας το εξής μήνυμα:

«Άρα οι ίδιοι οπαδοί που βράζουν με εμένα που χειροκρότησα την απόφαση να παραμείνει αρχηγός ο Μαγκουάιρ, ταυτόχρονα κριτικάρουν τον νέο προπονητή για την απόφασή του.

Ίσως είναι καλύτερο να υποστηρίξετε τον Μαγκουάιρ αντί να του κάνετε μπούλινγκ! Είναι προφανές πως ο νέος προπονητής τον συμπαθεί”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ, ο οποίος στον χαρακτηρισμό “κλόουν” που του πρόσαψε ένας οπαδός, απάντησε ως εξής:

“Λυπάμαι που σε ενημερώνω ότι είναι ένας Ολλανδός προπονητής εκείνος που τον επέλεξε για αρχηγό και όχι ένας Άγγλος κλόουν. Ο Έρικ τεν Χαχ δείχνει να τον πιστεύει τον παίκτη».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X