Μαντσίνι: «Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε και το Μουντιάλ»

Μαντσίνι: «Μας λείπει μία ακόμα βραδιά χαράς»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποκάλυψε στο «Gazzetta Dello Sport» τις τάσεις φυγής του από την Εθνική Ιταλία, αλλά και τον λόγο που παρέμεινε εν τέλει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα η Εθνική Ιταλίας κατέκτησε το Euro, στο Γουέμπλεϊ. Μετά από 53 χρόνια η Σκουάντρα Ατζούρα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν αναμενόμενη. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός στα μπαράζ του Μουντιάλ, έβαλε τον αλενατόρε των Ιταλών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε σκέψεις παραίτησης.

Ανήμερα της επετείου του Euro, ο Ιταλός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Gazzetta Dello Sport». Εκεί μίλησε για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες που είχα στη θητεία του. Επιπλέον αποκάλυψε πως ο λόγος που συνεχίζει στον πάγκο της Ιταλίας, είναι γιατί πιστεύει πως θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Πετύχαμε ένα θαύμα, αλλά όχι μόνο στο Euro: παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο για τρία χρόνια. Συμβαίνει να κερδίσεις ένα μεγάλο τουρνουά διότι όλα λειτουργούν τέλεια για έναν μήνα. Αλλά για μας δεν ήταν αυτή η περίπτωση: φτιάξαμε με αποφασιστικότητα τον δρόμο μας, δώσαμε πολλά σημαντικά παιχνίδια, όχι μόνο επτά.

«Από τότε που έγινα προπονητής, είχα πάντα έναν στόχο: να κερδίσω το Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έναν χρόνο πριν, κρατώντας την κούπα στα χέρια μου, είπα στον εαυτό μου ”Θα κερδίσουμε το ένα μετά το άλλο”. Αυτό δεν θα γίνει, αλλά θα συνεχίσω να σκέφτομαι ότι θα το κερδίσουμε, ναι»

«Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω. Τόσο μετά την κατάκτηση του Euro, όσο και αφού χάσαμε την πρόκριση για το Μουντιά. Ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση στη δεύτερη περίσταση. Μετά το ”Γουέμπλεϊ” το σκέφτηκα για λίγο και είπα μέσα μου, ”Σε έναν χρόνο έχουμε Μουντιάλ. Θα το ζήσω ως σχολιαστής στην τηλεόραση; Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον θα είναι ένας πολύ επίπονος μήνας για μένα. Δυστυχώς”»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X