ΑΕΚ: Η Αντωνία Νίκα πρώτη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο γυναικών

ΑΕΚ: Η Αντωνία Νίκα πρώτη μεταγραφή στο ποδόσφαιρο γυναικών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη της μεταγραφή στο γυναικείο ποδόσφαιρο προχώρησε η ΑΕΚ που ανακοίνωσε την συνεργασία με την Αντωνία Νίκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αντωνία Νίκα. Η 20χρονη (24/06/2002) μεσοεπιθετικός εντάσσεται για τα επόμενα δύο χρόνια στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Αντωνία Νίκα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στον Ατρόμητο Σχηματαρίου. Το 2016 μετεγγράφεται στις Αβαντίδες Χαλκίδας όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στην ομάδα της Χαλκίδας καλείται στην Εθνική Νεανίδων και παίρνει μεταγραφή για τον Οδυσσέα Μοσχάτου, όπου σημείωσε πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αντωνία Νίκα δήλωσε στο aek.gr: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκαναν να αγωνιστώ σε αυτήν την ιστορική ομάδα. Εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για όλους και φιλοδοξώ να συμβάλλω στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας».

Αντωνία , καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X