Παρί Σεν Ζερμέν: Fake news η άφιξη Ζιντάν στην ομάδα, διέρρευσε την είδηση το περιβάλλον του

«Φρένο» στις φήμες από τον ατζέντη του Ζιντάν: «Καμία επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αρκετά 24ωρα τον Ιούνιου, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, ιδίως οι υποστηρικτές της Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούσαν με αγωνία την προπονητολογία με το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν να φιγουράρει πρώτο στη λίστα των υποψηφίων να διαδεχτούν τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας.

Μάλιστα στις 10 Ιουνίου, λίγο μετά το μεσημέρι, ο παριζιάνικος σύλλογος επισημοποίησε εκείνη την ημέρα τον διορισμό του Λουίς Κάμπος ως ποδοσφαιρικού συμβούλου του συλλόγου, με ευθύνη «την οργάνωση, την πρόσληψη και την απόδοση της ανδρικής επαγγελματικής ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν». Η αρχή μιας νέας εποχής, με λιγότερη αστερόσκονη όπως δήλωσε και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν γεγονός.

Λίγα λεπτά αργότερα, αρκετά ΜΜΕ ανακοίνωσαν την επικείμενη άφιξη του Ζινεντίν Ζιντάν. Η είδηση ​​ήρθε από την Ισπανία και έναν δημοσιογράφο από τη Μαδρίτη που εργάζεται για την TeleMadrid καθώς και για τη Mundo Deportivo. Στη συνέχεια, στη Γαλλία, αρκετοί δημοσιογράφοι ανακοίνωσαν προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Το Europe 1 έφτασε ακόμη και στο σημείο να μιλήσει για μια κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ του συλλόγου και του Ζιντάν.

Fake news για να ασκηθεί πίεση στην γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία;

Εν τελεί αποδείχθηκε «ψεύτικη είδηση» που διέψευσε γρήγορα ο ατζέντης του Ζιντάν στην L’Equipe. Ένα μήνα αργότερα και η «Le Parisien» επανέρχεται στην περίφημη 10η Ιούνη ισχυριζόμενη ότι η είδηση διέρρευσε από το περιβάλλον του Γάλλου προπονητή προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας!

Το ρεπορτάζ της «Le Parisien» το περιβάλλον του Ζιντάν επινόησε αυτή την είδηση περί συμφωνία του «Ζιζού» με την Παρί με σκοπό τελικώς να έρθει η άρνηση από πλευράς του κόουτς κι έτσι να αυξηθεί η δημοτικότητά του για τον πάγκο της Εθνικής και να σταλεί ένα μήνυμα στην γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, πως ο έμπειρος κόουτς «έκανε θυσία», αρνούμενος να αναλάβει τους πρωταθλητές Γαλλίας προκειμένου να πάρει τη ηνία των «τρικολόρ» από τον Ντιντιέ Ντεσάν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X