Χωρίς μεταγραφή στόπερ φεύγει η ΑΕΚ για Ολλανδία!

Χωρίς μεταγραφή στόπερ φεύγει η ΑΕΚ για Ολλανδία!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κλείσει στόπερ πριν φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδίας

Χωρίς μεταγραφή στόπερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα για την Ένωση, είναι ρεαλιστικά αδύνατο να ολοκληρώσει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αύριο.

Φυσικά, οι προσπάθειες δεν σταματούν για τον Δικέφαλο με άπαντες στην διοίκηση της ΑΕΚ να προσπαθούν να φτάσουν σε συμφωνία με στόπερ το συντομότερο δυνατόν ώστε να «λύσουν τα χέρια» του Ματίας Αλμέιδα στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν πιστεύει κανείς πως υπάρχει χρόνος για να βρεθεί ο κατάλληλος. Γίνεται αυτοκριτική, όλοι γνωρίζουν πως έχουν καθυστερήσει και για αυτό δουλεύουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Παρότι το γνωρίζουν φυσικά, τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Η ΑΕΚ για ακόμα μια χρονιά πηγαίνει σε βασικό στάδιο προετοιμασίας έχοντας πολύ βασικές ελλείψεις. Στην Ολλανδία ο Αλμέιδα δεν θα έχει ουσιαστικά στόπερ να δουλέψει σωστά καθώς θα είναι μόνο όσοι έχουν μείνει από πέρυσι.

Να θυμίσουμε ότι τα διαθέσιμα στόπερ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι Τζαβέλλας, Μήτογλου, Λάτσι, Κορνέζος.

Και μένει να φανεί πότε τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ θα βρουν τα δύο στόπερ που… καίνε την ομάδα για να φτιάξει την άμυνα της νέας χρονιάς. Και η καθυστέρηση που παρουσιάζεται προβληματίζει έντονα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X