Influencer έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες

Influencer έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός- και πλέον δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα- πως πολλοί από τους αυτοαποκαλούμενους influencers φτάνουν στα άκρα. Αυτό όμως που έκανε ένα μοντέλο από την Αυστραλία, ειλικρινά δεν έχει προηγούμενο. Ξεπερνά κάθε φαντασία και λογική.

Στην 27χρονη influencer από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, Άμπερ Λουκ, αρέσουν τα τατουάζ. Έχει καλύψει το 98% του σώματός της με μελάνι και έχει ξοδέψει πάνω από 250.000 δολάρια γι αυτά. Μιλάμε για τρελό ποσό.Influencer έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες

Από τη στιγμή που δεν υπήρχε και πολύ «καθαρό» μέρος του σώματός της για νέα τατουάζ, η Άμπερ αποφάσισε να κάνει στα… μάτια. Μέσα στα μάτια. Όπως θα δείτε ζωγράφισε τον βολβό του ματιού της, το άσπρο κομμάτι σε γαλάζιο.

Αυτή η παράνοια την οδήγησε στο να χάσει την όρασή της για τρεις εβδομάδες, ωστόσο όπως είπε «δεν το μετανιώνω», παρόλο που παραδέχτηκε πως ήταν «κακόγουστη» η απόφαση να κάνει τατουάζ στα μάτια.Influencer έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από τους «θαυμαστές» (κι όμως, έχει) που την εκλιπαρούσαν να σταματήσει, η 27χρονη influencer ισχυρίζεται ότι το βαρύ τίμημα «άξιζε τον κόπο», γιατί τώρα «είδα πόσο ανθεκτική είμαι» αφού υπέβαλε το σώμα της σε τόσο ακραία κατάσταση.

Η Άμπερ έχει πάνω από 600 τατουάζ στο σώμα και το πρόσωπό της. Μία διαδικασία εφτά ετών. Πέρα από την προσωρινή τύφλωση, όπως είπε, είχε υποφέρει και από επιληπτικές κρίσεις.

«Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που έχασα την όρασή μου για τρεις εβδομάδες και ήμουν εντελώς ανίκανη να είμαι ανεξάρτητο άτομο. Η βασανιστική αυτή διαδικασία με έκανε να υπομείνω τέσσερις φορές τη βελόνα σε κάθε ένα από τα μάτια μου. Μετά από αυτό, έκλαψα για δύο μέρες».Influencer έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε για τρεις εβδομάδες

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, που προσπαθούσε να εξηγήσει πως είναι να κάνεις τατουάζ στο μάτι, η 27χρονη είχε πει στο Barcroft TV: «Όταν στο βολβό του ματιού εισχωρούσε η βελόνα με το μελάνι, ένιωσα ότι tattoo artist άρπαξε 10 κομμάτια γυαλιού και το έτριψε στο μάτι μου. Αυτό συνέβη τέσσερις φορές ανά μάτι, ήταν πολύ βάναυσο».

Για την περιπέτειά της αυτή, η Άμπερ αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ στο στήθος της, με μια γυναίκα που κλαίει και βγάζει γαλάζια δάκρυα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X