Οι τιμές των εισιτηρίων για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, είναι 60 φορές πιο ακριβές από τα τοπικά ματς

Η Κυριακή των σούπερ ντέρμπι: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ, Ιντερ-Γιουβέντους σήμερα
Photo Credits: INTIME

Οι Ταϊλανδοί φίλοι των δύο ομάδων είναι δυσαρεστημένοι με τις τιμές των εισιτηρίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι «τιτάνων» θα έχουμ σε περίοδο προετοιμασίας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ ξεκινούν από το ίδιο μέρος τη προετοιμασία τους, τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Το ματς θα διεξαχθεί «Rajamangala National Stadium» των 51.000 θεατών. Η αναμέτρηση είναι η μεγαλύτερη που έχει διεξαχθεί ποτέ σε ασιατικό έδαφος. Το ενδιαφέρον των αυτοχθόνων έχει εκτοξευτεί στα ύψη. Οι τιμές των εισιτηρίων όμως, ξέφυγαν, για τα δεδομένα της χώρας.

Συγκεκριμένα, τα φθηνότερα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν στη διάθεση του κοινού ανέρχονται στα 5.000 ταϊλανδέζικα μπατ, περίπου δηλαδή 135 ευρώ. Ποσό το οποίο είναι τουλάχιστον 60 φορές πιο ακριβό από τη μέση τιμή των εισιτηρίων για τα τοπικά ματς της ταϊλανδέζικης Premier League! Το κόστος δικαιολογείται εν μέρει από την εμπορικότητα των δύο συλλόγων, οι οποίοι δίνουν το παρών για πρώτη φορά από κοινού στη χώρα (είχαν ταξιδέψει ξεχωριστά το 2016 και το 2013 αντίστοιχα).

Τα φθηνότερα εισιτήρια που κυκλοφορούν αξίζουν 5.000 ταϊλανδέζικα μπατ, περίπου δηλαδή 135 ευρώ. Ποσό το οποίο είναι τουλάχιστον 60 φορές πιο ακριβό από τη μέση τιμή των εισιτηρίων για τα τοπικά ματς της ταϊλανδέζικης Premier League!

Η Λίβερπουλ θα ταξιδέψει μετά στη Σιγκαπούρη για το φιλικό με τη Κρίσταλ Πάλας. Οι τιμές αυτού του ματς ξεκινούν από τα 103 ευρώ. Ενώ για όποιον θέλει να παρακολουθήσει δια ζώσης τη προπόνηση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, θα πρέπει να δώσει 27 ευρώ.

Επίσης και η Τότεναμ θα κάνει προετοιμασία σε ασιατικό έδαφος. Συγκεκριμένα στη Νότια Κορέα του Χέουνγκ-Μιν Σον. Οι Σπερς θα αντιμετωπίζουν την all-star ομάδα της K-League στη Σεούλ. Το ματς είναι ήδη sold-out (66.000 θεατές) παρά το ότι το χαμηλότερο εισιτήριο κόστισε 110 ευρώ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X