Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο ζητήσανε από τον Ατσέρμπι να φύγει

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο ζητήσανε από τον Ατσέρμπι να φύγει
Photo Credits: INTIME

Εξαγριωμένοι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσι με τον Ιταλό αμυντικό, Φραντσέσκο Ατσέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία της Λάτσιο για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας βλέποντας τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι να κάνει ατομικό πρόγραμμα του έσουραν τα εξ’ αμάξης και μέσα σε όλα αυτά του ζήτησαν να φύγει από τους «Ρωμαίους».

Μάλιστα είχαν ζητήσει να αποχωρήσει ο Ιταλός αμυντικός από τον περασμένο Δεκέμβρη , όμως τελικά παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δυστυχώς όμως για τον 34χρονο διεθνή η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του είναι αυτή απ την Μόντσα που δεν τον ικανοποιεί.

Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, στην Λάτσιο γνωρίζοντας την πιθανή αποχώρηση του Ατσέρμπι έφτασαν σε συμφωνία με τον Αλέσιο Ρομανιόλι.

Μια συμφωνία που δεν έχει γίνει επίσημη καθώς απομένουν τα τυπικά με τον μέχρι πρότεινος αρχηγό της Μίλαν να αποχωρεί ως ελεύθερος και να περιμένει να συνεχίσει την καριέρα του στους «λατσιάλι» της καρδιάς του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X