Τζέρι Ουέστ: «Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Μάικλ Τζόρνταν» (VIDEO)

Τζέρι Ουέστ: «Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Μάικλ Τζόρνταν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το logo του ΝΒΑ, ο Τζέρι Ουέστ, απάντησε πως ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο αγαπημένος του παίκτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης πάνω στον οποίο έχει σχεδιαστεί το logo του NBA είναι ο Τζέρι Ουέστ. Ο θρύλος των Λέικερς ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης. Η απάντηση ήταν προφανής: ο Μάικλ Τζόρνταν!

Όλος ο κόσμος του NBA βρίσκεται στο Las Vegas για να παρακολουθήσει το Summer League. Εκεί λοιπόν οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τον Ουέστ ποιος είναι ο παίκτης που λατρεύει.

Η επιλογή του είχε και επιχειρήματα. Συγκεκριμένα είπε: «έχω παίξει και έχω γνωρίσει κάποιος απίθανους παίκτες, αλλά για εμένα αυτός είναι η επιτομή του τι πιστεύω ότι είναι ένας μπασκετμπολίστας. Κάποιος που είναι εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου, οι ομάδες του κερδίζουν και εκεί εκεί στην τελευταία περίοδο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως τον αγαπώ σαν αδερφό. Αν έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο μαζί του (θα καταλάβεις ότι) δεν έχει αλλάξει. Και γι’ αυτό μου αρέσει».

Δείτε το βίντεο

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X