Παπασταμάτης: «Μόλις πάρουμε το ΟΚ από τον Δήμο, είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε αθλητικό κέντρο που όμοιο του δεν θα έχει ελληνική ομάδα»

Παπασταμάτης: «Μόλις πάρουμε το ΟΚ από τον Δήμο, είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε αθλητικό κέντρο που όμοιο του δεν θα έχει ελληνική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη είδηση για την ΑΕΚ και αποθέωση για τον Σταμάτη Παπασταμάτη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τον Σταμάτη Παπασταμάτη να αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το αθλητικό κέντρο που θα ετοιμαστεί.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης τόνισε πως μόλις λάβει το ΟΚ από τον Δήμο θα ξεκινήσουν τα έργα για ένα αθλητικό κέντρο που καμία άλλη ομάδα δεν έχει στην Ελλάδα.

Οσα ανέφερε ο Σταμάτης Παπασταμάτης

«Σωστά τονίστηκε η ανάγκη για να μπει η ΑΕΚ στο σπίτι της. Έτσι και εμείς έχουμε ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια, κομμάτι της οποίας αναφέρθηκε ο Γιάννης Βούρος. Να φτιάξουμε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό γήπεδο χάντμπολ και βόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο να μην υπάρχει ανάλογο σε όλη την Αττική.

Αρχικά ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας: «Εγώ θέλω να σας πω κυρίως ποιος είναι ο στόχος αυτής της διοίκησης για την επόμενη τριετία. Ένα από τα πρώτα ζητήματα ήταν να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά της Ερασιτεχνικής και για τα έσοδα – εξιδα, αλλά και για το πως θα παρακολουθείται λογιστικά για να ξέρουμε που ακριβώς πάνε τα χρήματα. Ένα δεύτερο πλάνο ήταν να δημιουργήσουμε σταδιακά ένα οργανωμένο τμήμα Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής και το έχουμε ξεκινήσει ήδη με επιτυχία. Επίσης παρόλο που ο κύριος Αλεξίου έχει χρεωθεί όλα τα νομικά θέματα, πρόθεση μας είναι να δημιουργηθεί ένα νομικό τμήμα για να τον αποσυμφορησει.

Η Ερασιτεχνική θα πρέπει να λειτουργήσει ως επαγγελματικό σωματείο. Να είναι επαγγελματικά οργανωμένη για να υπάρχει ορθή λειτουργία και να γίνονται όλα έγκυρα και έγκαιρα. Ένα δεύτερο μέλημα μας είναι τα τμήματα μας να είναι άκρως ανταγωνιστικα. Στην ΑΕΚ αρμόζει να είναι παντού στην κορυφή. Μετά το χάντμπολ που είναι η ναυαρχίδα της Ερασιτεχνικής, βλέπετε ότι και το γυναικείο βόλεϊ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει φέτος. Το πόλο κάνει τα πρώτα του βήματα, θέλουμε και αυτό να γίνει ανταγωνιστικό στο άμεσο μέλλον. Έρχεται και το γυναικείο χάντμπολ, θέλει υπομονή και θα πρωταγωνιστήσει κι αυτό. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να είμαστε μονίμως πρώτοι. Αυτό αρμόζει στην ΑΕΚ. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να έχουμε το σπίτι μας παντού. Έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό γήπεδο χαντμπολ και βόλεϊ, εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο στην Ελλάδα. Είπε και ο κύριος Βουρος για το χώρο των ΕΠΑΛ, όταν αυτό καθαρίσει, εμείς ως Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα είμαστε πανέτοιμοι να σηκώσουμε ένα αθλητικό κέντρο που επαναλαμβάνω ότι όμοιο του δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα». 

Για το οικονομικό κομμάτι

«Για το τέλος, θα αφήσω το κομμάτι το οικονομικό. Στην τριετία που πέρασε, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έζησε χάρη στη δική της τσέπη και από τις όποιες συνδρομές από τους φίλους της ΑΕΚ, κυρίως μέσω της Κάρτας Φίλου.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι λείπουν από την Ερασιτεχνική τα έσοδα από το γήπεδο και την ΠΑΕ και πιστεύω ότι τώρα θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, και με τη σύμβαση που υπογράφτηκε, για να πετύχουμε αυτό που ονειρευόμαστε και να είναι η ΑΕΚ μας στην κορυφή παντού».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X