Αποκάλυψη Βούρου: «Θα γίνουν νέα γήπεδα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!»

Αποκάλυψη Βούρου: «Θα γίνουν νέα γήπεδα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!»
Photo Credits: INTIME

Γήπεδα για την ΑΕΚ ετοιμάζονται στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βούρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια αποκάλυψη που θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ΑΕΚ προχώρησε ο Γιάννης Βούρος κατά την διάρκεια των εκλογών της Ερασιτεχνικής.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε πως στην περιοχή ετοιμάζονται γήπεδα για να στεγάσουν τα τμήματα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Γιάννης Βούρος δήλωσε:

«Ανεξάρτητα από απολογισμούς και από νούμερα, θέλω να πω ότι μέχρι να αναλάβουμε, η ΑΕΚ ήταν εξόριστη από τον Δήμο μας, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βρουν καταφύγιο σε άλλα σωματεία. Προσπαθούμε κάτι που ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει ως Δήμος. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να εγκαταστήσουμε την ΑΕΚ στην πόλη μας. Χώροι δεν υπάρχουν.

Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε κι άλλους, για να βρούμε έστω χώρους προπονήσεων τώρα και στη συνέχεια να φιλοξενήσουν και παιχνίδια. Υπάρχει ένα σκουριασμένο γρανάζι γραφειοκρατίας που μας κάνει τη ζωή δύσκολη ενώ μας δημιούργησε ανάχωμα και η πανδημία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε ένα γήπεδο δίπλα στην Ιασωνίδου για να φιλοξενήσουμε κάποια τμήματα, καθώς και ένα ακόμα γήπεδο. Θα δώσουμε κι ένα γηπεδάκι στο Κάτω Κουκλάκι.

Το μεγάλο μας έργο όμως και είμαστε σε επαφή με τον κύριο Παπασταμάτη, είναι το εξής. Στην Δωδεκανήσου να φτιάξουμε ένα μπαλόνι. Είμαστε ήδη σε επαφή με μια ουκρανική εταιρεία. Είναι τα ΕΠΑΛ δίπλα στον Σκλαβενίτη, τα οποία μεταφέρονται. Είναι 39 στρέμματα για να φτιάξουμε εκεί ένα μεγάλο πολιτιστικό πάρκο για την ΑΕΚ και φυσικά να βρουν στέγη τα βασικά τμήματα του συλλόγου.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να προσφέρουμε αυτά που θέλουμε για την Ερασιτεχνική, αλλά η αποστολή μας είναι να κάνουμε «παιδομαζωμα» αετοπουλων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεσμευομαστε ότι θα το κάνουμε για να γεννήσει η πόλη μας ξανά ΑΕΚτζήδες».

Το σχόλιο του Αλέξη Αλεξίου

«Μέχρι την ανάληψη της Δημαρχίας από τον κ. Βούρο η ΑΕΚ δεν αντιμετωπιζόταν ως ομάδα της πόλης» σχολίασε ο Αλέξης Αλεξίου μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου.

«Αναγκαστήκαμε να κάνουμε τροποποίηση του καταστατικού γιατί αναφερόμασταν ως Αθηνών, Το διατηρήσαμε και αυτό αλλά βάλαμε και την πραγματική έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αντιμετωπιζόμαστε και επίσημα ως Δημότες Νέας Φιλαδέλφειας» πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Βούρος πρόσθεσε κάτι πολύ σημαντικό για τον στίβο της ΑΕΚ: «Στη Νησίδα, εξασφαλίσαμε 7 με 7,5 στρέμματα για να φτιάξουμε ένα στίβο σαν της Φιλοθέης. Είναι ένα τεράστιο βήμα για να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ. Τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί και του χρόνου θα έχουμε γήπεδο για τον στίβο».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X