Τελικός Wimbledon 2022: Κύργιος και Τζόκοβιτς υπόσχονται ματσάρα με κέρδη

Τελικός Wimbledon 2022: Κύργιος και Τζόκοβιτς  υπόσχονται ματσάρα με κέρδη

Στο Γουίμπλεντον για τελικό των ανδρών με το Betmarket.gr και απόδοση 1.84

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος! Από τις κόντρες και την κακή τους σχέση εκτός κορτ, έφτασαν να διεκδικούν έναν major τίτλο. Ο Κύργιος τον πρώτο του, στον πρώτο του τελικό grand slam ενώ o Σέρβος τον 21 ο και το 7 ο Wimbledon.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά τένις για το Wimbledon και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Φυσικά η σχέση τους έχει εξομαλυνθεί μετά και την περιπέτεια του Νόβακ στην Μελβούρνη που σήμανε την αποπομπή του από το Australian Open. Στο κεντρικό κορτ του Wimbledon όμως θα χρειαστεί να ξαναγίνουν «εχθροί» για να μάθουμε τον νικητή στο ταμπλό των ανδρών.

Οι γυναίκες ήδη ξεκαθάρισαν τις δικές τους εκκρεμότητες, με την Έλενα Ριμπακίνα να μας δικαιώνει απόλυτα στο 2.42 και να κατακτά τον τίτλο κόντρα στην Ονς Ζαμπέρ. Μπορεί ο Κύργιος να κάνει το 2/2 για τα –με βάση την απόδοση- αουτσάιντερ του τουρνουά;

Το σερβίς του Κύργιου να κάνει τη δουλειά του

Το παιχνίδι του Κύργιου σε όλη τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που μας πέρασαν άγγιξε το τέλειο. Από τους 50 winners του 2 ου γύρου με τον Κραΐνοβιτς έως τα παιχνίδια με Τσιτσιπά και Γκάριν. Απέναντι στον Ράφα Ναδάλ δε χρειάστηκε να αγωνιστεί καν και πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό. Αυτό είναι και το πρώτο σημείο που θα εστιάσουμε. Αν κάποιος θέλει να ποντάρει τον Νικ Κύργιο να κατακτήσει το 1 ο σετ, θα πρέπει να σκεφτεί ότι ο Νικ θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξαναβρεί αγωνιστικά πατήματα.

Από την άλλη πώς να παραγνωρίσεις ότι και ο Νόλε μπαίνει νωθρά στις δικές του αναμετρήσεις; Βρέθηκε πίσω στο σκορ και με τον Σίνερ αλλά και με τον Νόρι. Ειδικά όποιος είδε τον ημιτελικό με τον Βρετανό, καταλάβαινε ότι ο Τζόκοβιτς έπρεπε απλώς να αφήσει τον αντίπαλό του να κάνει απλά το λάθος, κάτι που δε γινόταν στο 1 ο σετ, το οποίο χάθηκε. Για τους τολμηρούς υπάρχει η κατάκτηση του 1 ου σετ από τον Νικ στο 3.40 μέσω των ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet!

Γενικότερα όμως όλη αυτήν την καλή του εικόνα, ο Κύργιος τη βασίζει στο σερβίς του. Αν είδε και τον τρόπο με τον οποίο η Ριμπακίνα άνοιξε τον δρόμο προς τον δικό της πρώτο τίτλο με αυτό, τότε ίσως λάβει έξτρα κίνητρο. Μόνο με ένα τέλειο παιχνίδι από εκεί έχει ελπίδα ο Νικ Κύργιος, που απέναντί του θα βρει τον καλύτερο returner όλων των εποχών. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και το τέλειο μπορεί να μη φτάνει. Ο Κύργιος θα χρειαστεί να χτυπήσει αρκετές έξτρα μπάλες, μερικές εξ αυτών μπροστά από τα πόδια του, κάτι που δεν είχε αναγκαστεί να κάνει μέχρι τώρα.

Δεν είναι μόνο η ταχύτητα του σερβίς του αλλά και η τοποθέτηση που τον φέρνει ως εδώ. Αυτό απαιτεί καθαρό μυαλό, που ο Τζόκοβιτς πολλές φορές μουντζουρώνει με το παιχνίδι του, αφού έχει την τάση να ταράζει τα νερά. Πνευματικά ο Κύργιος θα πρέπει να αντέξει στο ράλι, με το δεύτερο, το τρίτο κ.ο.κ. χτύπημα, για να συνεχίσει να παίζει το καλό τένις που μας συνηθίζει μέχρι τώρα.

Ο Τζόκοβιτς διαθέτει κίνητρο αλλά και το know how

Για τον Τζόκοβιτς των 32 τελικών (περισσότεροι από κάθε άλλον) και των 20 Grand Slam δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι η καλύτερη εκδοχή που έχουμε δει στο Wimbledon; Όχι. Είναι φαβορί για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτησή του; Ναι, αδιαφιλονίκητο μάλιστα. Και ως τέτοιο, με σύμμαχο την εμπειρία στη διαχείριση καταστάσεων, θα μπει να παίξει. Το στιλ παιχνιδιού του Κύργιου το έχει κερδίσει πολλάκις, αν και από τον Νικ έχει ηττηθεί και τις δύο προηγούμενες φορές που μοιράστηκε το κορτ μαζί του.

Ο Νόλε μετά και τον χαμένο τελικό πέρσι στο US Open γνωρίζει πως οι ευκαιρίες λιγοστεύουν. Το κλάμα του τότε ήταν τρανή απόδειξη. Σκοπεύει να πετάξει άλλη μία στο γρασίδι; Δεν είναι και εύκολο να χάσει σε best of three ακόμα και από αυτόν τον Κύργιο, όμως το πλεονέκτημα της φυσικής κατάστασης φαίνεται να το χάνει, από τη στιγμή που ο Αυστραλός μπαίνει με ξεκούραση τεσσάρων ημερών στον ημιτελικό (έχει και τα καλά της η απραξία). Επομένως ο τελικός μοιάζει όντως πιο μοιρασμένος από ό,τι θα τον περίμενε κανείς (όποιος πιστεύει ότι θα το κατακτήσει ο Κύργιος στο 4.45 με 0% γκανιότα* από την Betshop μπορεί να ποντάρει).

Στο τέλος όμως ο Τζόκοβιτς έχει πολλά περισσότερα όπλα στη φαρέτρα του για να αλλάξει το παιχνίδι και να αντιμετωπίσει το σερβίς και το forehand του Κύργιου. Μπορεί να τον ανεβάσει ψηλά στο κορτ, να τον βάλει σε κίνηση και κυρίως να μην του χαλάσουν το μυαλό όλα τα παιχνίδια από την άλλη πλευρά. Ακόμα και έτσι όμως δε θα κατακτήσει τίποτα εύκολα. Πολύ πιθανόν να έχουμε μία κόντρα ανάλογη με τον τελικό του Τζόκοβιτς απέναντι στον Φέντερερ το 2019. Ο Σέρβος τότε κέρδισε γιατί κατέκτησε τα μονά σετ (έσβησε 2 championship point στο 5ο σετ), χωρίς να είναι καταφανώς καλύτερος σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι ενδέχεται να πάει και ο σημερινός μεγάλος τελικός, με tiebreak, κλειστά σετ και τον Νόλε να πανηγυρίζει στο φινάλε του 4 ου ή του 5 ου . Με δεδομένο λοιπόν το tiebreak και το «άσπαστο» σερβίς του Κύργιου που σε φτάνει να λες «ευτυχώς βρήκα break», αλλά και το 1-1 ως βάση, το over 38.5 games του τελικού στο 1.84 (Winmasters) θα είναι η επιλογή μας και θα καθίσουμε αναπαυτικά να απολαύσουμε τον τελικό

Betmarket Επιλογές Wimbledon 2022

Μονό Winmasters

10/7 – 16:00 – Νικ Κύργιος – Νόβακ Τζόκοβιτς: Over 38.5 games (1.84)

Ποντάρισμα 20 μονάδες

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X