Αλεξίου στο enwsi.gr: «Η Ερασιτεχνική μπαίνει σε μια νέα εποχή- Στόχος μας μια ΑΕΚ δυνατή και πρωταγωνίστρια»

Αλεξίου στο enwsi.gr: «Η Ερασιτεχνική μπαίνει σε μια νέα εποχή- Στόχος μας μια ΑΕΚ δυνατή και πρωταγωνίστρια»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Αλεξίου λίγο πριν ξεκινήσει την 4η θητεία του στην προεδρία της Ερασιτεχνικής στέλνει μέσω του enwsi.gr το μήνυμα της επόμενης ημέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Αλεξίου ξεκινάει από σήμερα ουσιαστικά την 4η θητεία του στην προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Μετά από εννέα χρόνια στα οποία έχουν επιτευχθεί πολλά, η Ερασιτεχνική μπαίνει σε μια νέα εποχή την οποία σηματοδοτεί και η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο δικό της σπίτι. Οι σημερινές εκλογές δεν προμηνύουν μεγάλες εκπλήξεις καθώς αποτελούν κυρίως μια ανανέωση εμπιστοσύνης της νυν διοίκησης που ετοιμάζεται για να οδηγήσει το σωματείο σε μια ακόμη πετυχημένη τριετία.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου με δηλώσεις του στο enwsi.gr έστειλε το μήνυμα της επόμενης ημέρας των σημερινών εκλογών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν περισσεύει κανείς :

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μπαίνει σε μια νέα εποχή ακολουθώντας την ποδοσφαιρική ομάδα που επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι προσέφεραν αυτά τα χρόνια στο σωματείο για να μπορέσει η ΑΕΚ να εκπροσωπείται παντού και να σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Το έργο και η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Όσο είμαστε εδώ καθήκον μας είναι να προασπίσουμε το συμφέρον της ΑΕΚ όπου επιβάλλεται. Συνεχίζουμε το πλάνο μας για μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια παντού και παράλληλα μια ΑΕΚ που θα βαδίζει σταθερά στον δρόμο της εξυγίανσης και της οικονομικής αυτάρκειας».

Όσο για την παραμονή του στην προεδρία σχολίασε: «Το γεγονός ότι εγώ παραμένω πρόεδρος δεν σημαίνει προσωπικά τίποτα, έχω πει πως οι θέσεις δεν είναι αυτό που με απασχολούν αλλά η ΑΕΚ να μπορεί κάθε χρόνο να ανεβαίνει επίπεδο. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί, με τον Σταμάτη Παπασταμάτη, τον Λευτέρη Αρχόντη και όλους που είναι εδώ για να προσφέρουν. Να ευχηθή καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα να ξέρετε πως κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί» κατέληξε λέγοντας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X