Γιούργκεν Κλοπ: «Στα παιχνίδια μας με τη Μπενφίκα, ερωτευτήκαμε τον Νούνιες»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει το λάθος να υποτιμήσει τη Βιγιαρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Τα δύο ματς που έκανε ο Ντάργουιν Νούνιες απέναντι στη Λίβερπουλ ήταν αρκετά για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Κλοπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποτέλεσε τον κύριο μεταγραφικό στόχο για τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι. Για χάρη του η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έβγαλε από τα ταμεία της 75 εκατ. ευρώ συν 25 εκατ. ευρώ μπόνους.

Ο Ουρουγουανός φορ με την απόδοση του στα ματς ανάμεσα στη Μπενφίκα και τους «Reds», κέρδισε τις εντυπώσεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σκόραρε και στα δύο ματς, για τη φάση των «16» του Champions League.

Με δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, ο Γιούργκεν Κλοπ ομολόγησε για τον 23χρονο φορ:

«Ήταν πολύ εντυπωσιακός στα μεταξύ μας παιχνίδια. Όταν κάνεις την ανάλυση για τους αγώνές με την Μπενφίκα ξέρεις ακόμα και το μέγεθος των παπουτσιών των παικτών της.

Ξέραμε τα πάντα για τους αντιπάλους μας, άρα γνωρίζαμε ακριβώς την ποιότητα του Ντάργουιν. Δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα έπαιζε στο πρώτο ματς επειδή προερχόταν από ματς με την εθνική του ομάδα.

Ήταν προφανές πως ήταν καλός αλλά όταν το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό”, τόνισε ο Κλοπ για να προσθέσει:

“Η δύναμη σε συνδυασμό με την τεχνική του, η επιθυμία του, οι έξυπνες κινήσεις του, τα προβλήματα που μας προκάλεσε, όλα αυτά μάς έκαναν να τον ερωτευτούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ένας πολύ επιθετικός Νοτιοαμερικανός. Απολάμβανες να τον βλέπεις και όταν συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε μία καλή ευκαιρία να τον υπογράψουμε, κάναμε δυναμικό μπάσιμο και είμαστε ευτυχισμένοι που τον έχουμε μαζί μας τώρα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X