Θετικές εξελίξεις με Άμραμπατ: Πιθανότατα πάει στην Ολλανδία για προετοιμασία – Τι λέει ο ίδιος

Θετικές εξελίξεις με Άμραμπατ: Πιθανότατα πάει στην Ολλανδία για προετοιμασία – Τι λέει ο ίδιος
Photo Credits: INTIME

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Νορντίν Άμραμπατ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορντίν Άμραμπατ είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΚ… απουσία μεταγραφών, καθώς μετά την αποκάλυψη του enwsi.gr ότι ο Μαροκινός επιμένει να αποχωρήσει από το κλαμπ, έγινε μεγάλη συζήτηση στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία.

Ο Άμραμπατ (31 ματς, 6 γκολ, 4 ασίστ πέρυσι) ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα χθες, παρότι ο Αργεντίνος προπονητής έχει εκφράσει την άποψη ότι τον θέλει μαζί του στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Αν ο παίκτης δεν αντιμετώπιζε οικογενειακό ζήτημα, ο Αλμέιδα θα υπολόγιζε κανονικά τον Μαροκινό στο αγωνιστικό του πλάνο στην Ένωση. Ωστόσο, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει ο Αργεντίνος δεν τον θέλει με όλη την ομάδα. Διότι το μυαλό του βρίσκεται… αλλού και έχει τονίσει ότι θέλει παίκτες με 100% το μυαλό τους στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr οι χειρισμοί της ΑΕΚ φαίνεται ότι αποδίδουν «καρπούς» για την ώρα με ελαφρά μεταστροφή του κλίματος και έτσι είναι πιθανό ο Άμραμπατ να βρίσκεται στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη για προετοιμασία στην Ολλανδία. Και δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κουβέντα με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Παναγιώτη Κονέ. Κάτι που θέλει ο παίκτης.

Θετικές εξελίξεις με Άμραμπατ: Πιθανότατα πάει στην Ολλανδία για προετοιμασία – Τι λέει ο ίδιος

Άμραμπατ και Αλμέιδα

Ο 35χρονος Μαροκινός εκτιμά πολύ ότι ο Αλμέιδα τον θέλει, αλλά το οικογενειακό του πρόβλημα είναι πάνω από όλα για τον ίδιο. Η ΑΕΚ κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον πείσει να συνεχίσει εδώ και φέτος και μάλιστα δεσμεύτηκε να λύσει όλα τα ζητήματα της εγκατάστασης της οικογένειας του στην Ελλάδα (σχολεία παιδιών κλπ).

Ο Άμραμπατ δεν έχει αλλάξει γνώμη πάντως, θέλει να είναι στην Ολλανδία στην οικογένεια του (δεν θέλουν να έρθουν στην χώρα μας), ωστόσο αν τελικά πάει στην προετοιμασία στο Αλκμάαρ (12-29/07) τότε δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή δεδομένων. Εκεί η καθημερινή τριβή με τον Αλμέιδα και το γκρουπ των παικτών, ίσως φέρει και την… ανατροπή με τον Αργεντίνο κόουτς να το θέλει πολύ αυτό καθώς εκτιμά πολύ τα αγωνιστικά στοιχεία του παίκτη.

Ωστόσο, το πρώτο βασικό ζητούμενο είναι να πάει τελικά ο Άμραμπατ στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία και εκεί να γίνει το πρώτο βήμα…

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X