Καμία «εξαίρεση» για Άμραμπατ από τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο Αμραμπατ επιμένει να φύγει για Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν γινόντουσαν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό της προετοιμασίας της ΑΕΚ, ο Ματίας είχε ξεκαθαρίσει πως θεωρεί κεφαλαιώδες να δουλεύει με ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι στο 100% αφοσιωμένοι με την ομάδα. Ως εκ τούτου δεν ήθελε να έχει καθόλου μαζί του στο “κτίσιμο”, παίκτες που ενδεχομένως να είναι με το ένα πόδι εκτός ΑΕΚ. Και αυτός είναι ένας “κανόνας” του Αργεντινού τεχνικού, από τον οποίο δεν εξαιρείται η περίπτωση του Άμραμπατ. Τουλάχιστον όχι επί της ουσίας.

Ο Αλμέιδα αντιλαμβάνεται φυσικά πως υπάρχει ένα ζήτημα με το οικογενειακό θέμα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού και το οποίο χρίζει και διαχείρισης και κυρίως επίλυσης. Όπως επίσης αντιλαμβάνεται πως είναι και ένα θέμα σχετικά περίπλοκο. Από την άλλη μεριά όμως, θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του Άμραμπατ, προκειμένου να καθορίσει και ο Αργεντινός τεχνικός τις κινήσεις του σχετικά με τον ποδοσφαιριστή. Και όλο αυτό φυσικά, ο Αλμέιδα θέλει να γίνει, πριν η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδέψει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την συνέχεια 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X