Οδηγίες της ΑΕΚ για επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Οδηγίες της ΑΕΚ για επιβεβαίωση προτεραιότητας για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξέδωσε οδηγίες για τα εισιτήρια διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διευκρινήσεις σχετικά με την προτεραιότητα για τα εισιτήρια διαρκείας προχώρησε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Εν όψει της δεύτερης περιόδου διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 (από την Παρασκευή 22 Ιουλίου, μέχρι και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου), η οποία αφορά τους περσινούς κατόχους, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέσω διαδικτύου, προκειμένου να αποφύγουν πιθανή αναμονή στο φυσικό σημείο πώλησης ή στο τηλεφωνικό κέντρο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία «επιβεβαίωσης προτεραιότητας», ώστε να πιστοποιηθεί ότι πράγματι ανήκουν στην κατηγορία των περσινών κατόχων.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που θα αναρτηθεί στο aekfc.gr και να λάβει απάντηση στο e-mail που θα δηλώσει, με τον κωδικό που θα του επιτρέψει μόλις ανοίξει το σύστημα πώλησης να προχωρήσει στην αγορά του διαρκείας του. Η διαδικασία επιβεβαίωσης προτεραιότητας θα αρχίσει από την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί αυστηρά το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 14.00».

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά τους περσινούς κατόχους διαρκείας, που επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω ίντερνετ.

Όπως συνέβη και με τις δύο προηγούμενες κατηγορίες, τριετίας και Β-Γ Εθνική, θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία για να πιστοποιηθεί πως ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ωστε να αγοράσουν εισιτήριο κατά προτεραιότητα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X