Κύργιος: «Ήθελα να παίξω με τον Ράφα - Είμαι περήφανος και έτοιμος»

Κύργιος: «Ήθελα να παίξω με τον Ράφα - Είμαι περήφανος και έτοιμος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νικ Κύργιος δήλωσε απογοητευμένος για τη απόσυρση του Ράφα Ναδάλ από τον ημιτελικό του Wimbledon, όμως είναι ενθουσιασμένος για την πρώτη του παρουσία σε τελικό σλαμ. Τόσο, που κοιμήθηκε μόλις μια ώρα χθες!

«Δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να φτάσω στον τελικό», είπε σε συνέντευξη τύπου εν όψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής (10/7) ο 27χρονος Αυστραλός. «Ως ανταγωνιστής, ήθελα αυτό το ματς. Έχουμε πετύχει από μια νίκη σε συναντήσεις μας σε αυτό το τουρνουά, ήθελα να δω πώς θα πήγαινε το τρίτο κεφάλαιο. Προφανώς δεν θέλεις να δεις κάποιον τόσο σπουδαίο για το άθλημα να μένει εκτός με τραυματισμό. Έχει παίξει πολύ τένις αυτή τη σεζόν. Απλά ελπίζω να επιστρέψει και είμαι σίγουρος ότι θα τον αντιμετωπίσω ξανά στη μεγάλη σκηνή. Σίγουρα, ωστόσο, είναι συναρπαστικό που έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω Grand Slam τίτλο».

Και πρόσθεσε: «Το πρώτο μου συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Η ενέργειά μου ήταν συγκεντρωμένη στο πώς θα τον αντιμετωπίσω, στην τακτική μου, στα συναισθήματά μου όταν θα βγω εκεί έξω, όλα αυτά. Δεν θα ήταν, πάντως, εύκολο για εκείνον να το κάνει. Είμαι σίγουρος ότι ένα μέρος του ήθελε να παίξει, δεν έχει χάσει σχεδόν κανένα ματς φέτος. Ήθελε να πάει και για τα τέσσερα σλαμς, δεν θα ήταν εύκολο να πάρει αυτή την απόφαση».

Ονειρεύτηκε ποτέ ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο: «Έβλεπα τους επαγγελματίες εδώ όταν ήμουν junior και ποτέ δεν περίμενα ότι θα έπαιζα για τον τίτλο των ανδρών. Είναι η κορυφή του τένις. Όταν καταφέρεις να σηκώσεις ένα τρόπαιο Grand Slam, τι άλλο μένει για να καταφέρεις; Δεν περίμενα, λοιπόν, να βρίσκομαι εδώ. Είμαι περήφανος και έτοιμος. Θα τα δώσω όλα και θα δούμε τι θα συμβεί».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X