ΑΕΚ: Από Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Αμραμπατ

ΑΕΚ: Από Δευτέρα κρίνεται το μέλλον του Αμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διατηρεί στάση αναμονής στην υπόθεση του Νορντίν Αμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ παραμένει ανοιχτό το ζήτημα του Νορντίν Αμραμπατ.

Ο Άμραμπατ έκανε ατομικό πρόγραμμα χθες (7/7) στα Σπάτα αφού τελείωσε με όλα τα διαδικαστικά του (ιατρικά, εργομετρικά), ενώ και σήμερα θα κάνει κάτι ανάλογο, ακολουθώντας πρόγραμμα επανένταξης.

Σημειώνεται ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο κι από τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν περισσότερα πράγματα και σε ό,τι αφορά το θέμα του 35χρονου άσου.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα ότι παραμένει ανοιχτό και το αν θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία (12/7 η αναχώρηση) οι δύο παίκτες της Ένωσης που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Θέλει συνάντηση με Κονέ ο Αμραμπατ

Χθες, από το enwsi.gr διαβάσατε πως ο Μαροκινός θέλει άμεσα να συναντηθεί με τον Παναγιώτη Κονέ.

Με την άφιξη του στην Ελλάδα έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα από το κλαμπ. Πρόθεση του είναι να γυρίσει στην Ολλανδία, για να είναι κοντά στην οικογένεια του. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι και τα χρήματα που θα πάρει, αρκεί να είναι στην Ολλανδία.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X