ΑΕΚ: Οι «ματιές» στον Στεργίου και το τρέξιμο για στόπερ μέχρι την Ολλανδία

ΑΕΚ: Οι «ματιές» στον Στεργίου και το τρέξιμο για στόπερ μέχρι την Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να πάει με τουλάχιστον ένα νέο στόπερ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα στόπερ στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να συμφωνήσουν στα επόμενα 24ωρα με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να τον έχουν μαζί στην προετοιμασία της Ολλανδίας. Μάλιστα, η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο παίκτες για τη θέση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν επίσης για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, σέντερ φορ και εξτρέμ. Για τη θέση της άμυνα υπάρχει στο κάδρο ο 20χρονος Λεωνίδας Στεργίου που αγωνίζεται στη Σεντ Γκάλεν και πριν λίγο καιρό χρίστηκε διεθνής με την Ελβετία. Οι «ματιές» της Ένωσης στον νεαρό Έλληνα άσο είναι διαχρονικές, σύμφωνα με την «Ώρα».

Από εκεί και πέρα, το… σίριαλ Άμραμπατ κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πως θα ολοκληρωθεί. Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία, όμως δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει, οπότε έχει δρόμο ακόμα η υπόθεση.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει δεχθεί εδώ και περίπου επτά μήνες, πρόταση ανανέωσης, ως μια ένδειξη εμπιστοσύνης. ο Έλληνας κεντρικός δεν έχει απαντήσει ακόμα, με την ΑΕΚ να περιμένει τι θα αποφασίσει ο παίκτης, ώστε να κινηθεί ανάλογα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X