Υπάρχουν άπειρες ομάδες, υπάρχει και... η ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Ο χάρτης των δανεικών και τα δεδομένα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, με αφορμή την υπόθεση του Σάντι Μίνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ξέρω ότι όλοι «καίγεστε» για τον στόπερ, αλλά απαιτείται λίγη ακόμα υπομονή. Οι στόχοι υπάρχουν, είναι ξεκάθαροι για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μάλιστα σε προχωρημένο επίπεδο.
Εκτιμώ ότι ο ένας θα είναι και στην Ολλανδία. Μιας όμως και δεν είναι ακόμα η στιγμή να μιλήσουμε με ονόματα, ας σχολιάσουμε κάτι άλλο.
Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που ενώ ξέρεις πώς ακριβώς είναι και δεν έχεις την παραμικρή αμφιβολία, όταν με οποιαδήποτε αφορμή επιβεβαιώνονται, παρόλο αυτά σε εντυπωσιάζουν. Σας μπέρδεψα λίγο, ε; Εξηγούμαι αμέσως.
Πριν από καμιά δεκαπενταριά μέρες, όπως έγινε γνωστό, προτάθηκε στην ΑΕΚ, ο Σάντι Μίνα της Θέλτα. Στην «Ένωση», μία που είδαν ότι έχει καταδικαστεί με τέσσερα χρόνια φυλάκιση και μία που τον απέρριψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Προφανές για την ηθική της ΑΕΚ

Το σωστό και το προφανές (προφανές για την ηθική της ΑΕΚ βέβαια) έκαναν. Όλα καλά μέχρι εδώ.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να σκεφτούμε τι χαμός θα είχε γίνει αν η ΑΕΚ τολμούσε ποτέ (που φυσικά δεν θα το έκανε, αλλά ξαναλέω φανταστείτε το) να έμπαινε σε συζητήσεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Χαμός και αντιδράσεις, πρώτα από όλα, από εμάς τους ίδιους, από τον κόσμο της ΑΕΚ. Χαμός και αντιδράσεις που μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, θα ανάγκαζαν όσους είχαν τολμήσει να το σκεφτούν, να έκαναν πίσω.
Χαμός και αντιδράσεις όμως κι από τους δήθεν αντικειμενικούς, που θα… έβραζαν και καλά από οργή και θα έγραφαν και θα έλεγαν για την ΑΕΚ που δεν ντρέπεται, που δεν έχει ίχνος τσίπας και που θα ειρωνεύονταν το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ», που επειδή ακριβώς ισχύει, τους πονάει κιόλας και μάλιστα πολύ.
Η μεγάλη διαφορά βέβαια θα ήταν η εξής. Οι δικές μας αντιδράσεις ως ανθρώπους που κινούμαστε στο περιβάλλον της ομάδας, αλλά και των οπαδών της, θα ήταν 100% ειλικρινείς. Οι αντιδράσεις όμως των άλλων θα ήταν 100% υποκριτικές!
Και να που αυτή τη διαφορά, ήρθαν να την επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Θέλτα να συζητάει με τον Άρη για την παραχώρηση του Μίνα! Και να που ως εκ θαύματος, τώρα ο Άρης «κυνηγάει έναν παικταρά» και «πάει για το μεγάλο μπαμ με τον Μίνα». Καταλαβαίνετε για τι υποκρισία μιλάμε;!;!

Πώς να το κάνουμε ρε παιδιά; Είναι διαφορετικό…

Δεν ξέρω αν ο Μίνα είναι αθώος ή ένοχος. Το δικαστήριο της Αλμερία τον έκρινε πάντως ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και με χρηματικό πρόστιμο. Ο ίδιος έχει κάνει έφεση και μακάρι να είναι αθώος. Μέχρι στιγμής ωστόσο, έχει κριθεί ένοχος.
Και για τον λόγο αυτό, η Θέλτα, τον απομάκρυνε από τις προπονήσεις και τώρα θέλει να τον… στείλει όπως φαίνεται κι από την χώρα.
Και ανεξαρτήτως του τι θα γίνει τελικά με τον Άρη, νομίζω ότι είχε ενδιαφέρον και μόνο που διαπιστώσαμε ξανά κάποιες πολύ σημαντικές διαφορές.
Γιατί ναι μεν το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, οπότε μέσα σε αυτό σκέφτονται αμιγώς επαγγελματικά άπειρες επαγγελματικές ομάδες, αλλά… υπάρχει και η ΑΕΚ!
Και πώς να το κάνουμε, ρε παιδιά; Είναι διαφορετικό… Κι επειδή αυτό δεν μπορούν και δεν θα μπορέσουν να το χωνέψουν ποτέ οι άλλοι και ειδικά οι μεγαλύτεροι υποκριτές από όλους που είναι οι δήθεν αντικειμενικοί, θα την αντιμετωπίζουν και διαφορετικά. Μπας και βρουν κάποια στιγμή κάποια αχίλλειο πτέρνα της…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X