Η ΑΕΚ δίνει «ρέστα» για να έχει τον έναν βασικό στόπερ από την αρχή της προετοιμασίας στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ δίνει «ρέστα» για να έχει τον έναν βασικό στόπερ από την αρχή της προετοιμασίας στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Κινητικότητα επικρατεί στην ΑΕΚ για το ζήτημα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον οργανισμό της ΑΕΚ στο θέμα της απόκτησης στόπερ που είναι το μείζον ζήτημα το τελευταίο διάστημα.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχουν ξεμπλοκάρει οι διαπραγματεύσεις για μια από τις περιπτώσεις στόπερ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ και υπάρχουν πιθανότητες ο ποδοσφαιριστής να είναι από την αρχή στην προετοιμασία στην Ολλανδία κάτι που διευκολύνει το έργο του Ματίας Αλμέιδα.

Στην Ένωση φορτσάρουν για να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή την κίνηση και κατόπιν να προχωρήσουν στην απόκτηση του δεύτερου βασικού στόπερ.

Είναι αναγκαίο η ΑΕΚ τελειώσει τις υποθέσεις των κεντρικών αμυντικών ώστε να προχωρήσει στα επόμενα μεταγραφικά ζητήματα όπως είναι του φορ, του εσωτερικού μέσου με δημιουργικά χαρακτηριστικά και του περιφερειακού επιθετικού ανεξάρτητα από το μέλλον του Νόρντιν Άμραμπατ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X