Ολοταχώς προς υποβιβασμό η Λάρισα

Ολοταχώς προς υποβιβασμό η Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Λάρισα θα υποβιβαστεί στην Β εθνική λόγω μη επαρκή φακέλου συμμετοχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάληψη της 4ης θέσης της Basket League, η Λάρισα είναι ένα βήμα από τον υποβιβασμό στην Β’ Εθνική.

Οι Θεσσαλοί δεν ήταν τυπικοί στο πρώτο ραντεβού με τη λίγκα αναφορικά στον φάκελο συμμετοχής τους στο επόμενο πρωτάθλημα που θα περνούσε από την επιτροπή αδειοδότησης, αφού «κόπηκαν» τόσο στην πρώτη όσο και στις επόμενες συνεδριάσεις της αφού ο φάκελός τους ήταν… άδειος.

Στα τέλη Ιουνίου με επιστολή απείλησαν τη λίγκα ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, κατηγόρησαν τον ΕΣΑΚΕ ότι παρανομεί και ότι θα στείλουν… μόνοι τους τον φάκελό τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουλίου μία μέρα μετά το τελευταίο deadline της λίγκας η Λάρισα ήταν ωσεί παρούσα δίχως φάκελο με αποτέλεσμα να απορριφθεί οριστικά η συμμετοχή της και να μην σταλεί καν ο φάκελός της από τον ΕΣΑΚΕ στην ΕΕΑ όπως ορίζει ο νόμος.

Στο τελευταίο ΔΣ της λίγκας, δε, η Λάρισα μέσω του εκπροσώπου της ζήτησε νέα παράταση για να ετοιμάσει φάκελο, τα μέλη του ΕΣΑΚΕ ζήτησαν να γίνει γραπτό αίτημα που θα συζητηθεί, όμως στο περιθώριο του ΔΣ και στις συζητήσεις που έγιναν οι της Λάρισας παραδέχθηκαν πως οι πιθανότητες να ασχοληθεί κάποιος ουσιαστικά με το να… γεμίσει τον φάκελο με τα απαιτούμενα έγγραφα είναι μηδαμινές και πως η ομάδα τους οδεύει ολοταχώς για τη Β’ Εθνική όπως ορίζει ο νόμος.

Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, ο πρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε στην «Ελευθερία Λάρισας» και ουσιαστικά προανήγγειλε την μη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, λέγοντας «τέλος η ΚΑΕ Λάρισα, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα». Τόνισε επίσης πως ο κόσμος δεν στηρίζει την ομάδα και τα διαρκείας μόνο… ελπιδοφόρα δεν οδεύουν, με τις πωλήσεις να αγγίζουν μόλις τις είκοσι!

Ήδη στη λίγκα πάντως, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες συμμετοχής της Λάρισας είναι σχεδόν ανύπαρκτες έως ουτοπικές, έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το αίτημα προς την ΕΟΚ για wild card προς ομάδα που θα ενδιαφερθεί να γίνει το 14ο κομμάτι του προσεχούς πρωταθλήματος της Basket League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X