Εξαλλη η Τομλγιάνοβιτς με ρεπόρτερ που την ρώτησε αν ο Κύργιος ήταν βίαιος μαζί της (VIDEO)

Εξαλλη η Τομλγιάνοβιτς με ρεπόρτερ που την ρώτησε αν ο Κύργιος ήταν βίαιος μαζί της (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Αϊλα Τομλγιάνοβιτς να αγωνιζόταν για δύο ώρες στον προημιτελικό του Wimbledon με την Ελένα Ριμπάκινα, ωστόσο μόνο σχέση με το παιχνίδι δεν είχε η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε η Αυστραλή στη συνέντευξη Τύπου, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη δίκη που θα γίνει κατά του Νικ Κύργιου με την κατηγορία κακοποίησης από την πρώην του σχέση, ένας Αυστραλός δημοσιογράφος ρώτησε την Τομλγιάνοβιτς αν είχε υποστεί και αυτή κάποια κακοποιητική συμπεριφορά από τον 27χρονο τενίστα αυτά τα δύο χρόνια που ήταν μαζί (χώρισαν το 2017).

Από την πλευρά της η Τομλγιάνοβιτς απάντησε αμήχανα πως «πάει καιρός από τότε που χωρίσαμε και κρατάω τις σχέσεις μου ιδιωτικά και έτσι θέλω να μείνει. Προφανώς είμαι κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην υπόθεση, αλλά ελπίζω να λυθεί σύντομα. Εγώ δεν είχα ανάλογη εμπειρία μαζί του».

Στη συνέχεια πάντως η 29χρονη φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά της από την ερώτηση μέσω social media λέγοντας πως «είναι απογοητευτικό που μετά από δύο ώρες αγώνα στα προημιτελικά, η πρώτη ερώτηση που επέλεξε να μου κάνει ο δημοσιογράφος, δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X