Δείτε LIVE την κλήρωση της ΑΕΚ για τους ομίλους του BCL (VIDEO)

Δείτε LIVE την κλήρωση της ΑΕΚ για τους ομίλους του BCL (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μαθαίνει τους αντιπάλους της

Η ΑΕΚ, δια της αντιπροσώπου της, Γιώργου Χήνα, βρίσκεται στην Ελβετία και στο Πάτρικ Μπάουμαν House of Basketball, όπου μαθαίνει τους αντιπάλους της στους ομίλους του Basketball Champion League.

Η Ένωση βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας  μαζί με τις Μανρέσα, Νίμπουρκ, Χάποελ Χολόν,  Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντιζόν, Τενερίφη και Στρασμπούρ. Με αυτές δεν μπορεί να κληρωθεί η ΑΕΚ. Αντίθετα με τους ΠΑΟΚ και Περιστέρι που μπορούν να κληρωθούν με όλες (πλην της ΑΕΚ).

Δείτε LIVE την κλήρωση της ΑΕΚ για τους ομίλους του BCL (VIDEO)

Στο δεύτερο γκρουπ βρίσκονται η Σάσαρι, η Ζομπατέλι, η Οστάνδη, η Ιγκοκέα, η Λούντβιχσμπουργκ, η Καρσίγιακα, η Ρίτας, η Ρίγα. Ολες αυτές οι ομάδες που μπορούν να κληρωθούν και με τις τρεις ελληνικές, χωρίς περιορισμούς.

Στο τρίτο γκρουπ είναι η Νταρουσάφακα, η Γαλατασαράι, η Λιμόζ, ο ΠΑΟΚ, το Περιστέρι, η Μπιλμπάο, η Βόννη και η Μούρθια. Η ΑΕΚ μπορεί να κληρωθεί με αυτές τις ομάδες (πλην ΠΑΟΚ και Περιστερίου).

Στο τέταρτο γκρουπ μπήκαν η Μπαχτσεσεχίρ, η Μπνέι Ερτζελίγια, η Λέγκια Βαρσοβίας, η Ρέτζο Εμίλια και οι τέσσερις ομάδες που θα ξεχωρίσουν από την προκριματική φάση (Μπάκεν Μπέαρς, Μπάμπεργκ, Τόφας, Μάλαγα, Φρίμπουργκ, Κάρχου, Κεραυνός, Οπάβα, Κόρμεντ, Τσέμνιτς, Μπρεογάν, Μπενφίκα, Μπουντιβέλνικ, Βολουντάρι, Παρνού, Σιαουλιάι, Ντεν Μπος, Λέστερ, Νόρκεπινγκ, Γκμούντεν, FMP, Γίλι, Πατριότι Λεβίτσε, TFT Σκοπίων). Απ’ το συγκεκριμένο γκρουπ, όλες οι ομάδες είναι πιθανές αντίπαλοι για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστέρι.
Παρακολουθείστε LIVE την κλήρωση στο παρακάτω λινκ:

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X