ΑΕΚ: «Χρυσοί» Μανωλίδης και Κατσιλιέρης!

ΑΕΚ: «Χρυσοί» Μανωλίδης και Κατσιλιέρης!
Photo Credits: INTIME

Νέες επιτυχίες για την ποδηλασία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόλυτη κυριαρχία του επιβεβαίωσε στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ , καθώς την Κυριακή (03/07) γέμισε μετάλλια σε δύο διαφορετικούς αγώνες!

Συγκεκριμένα, στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ατομικής Χρονομέτρησης Ποδηλασίας Δρόμου που διοργάνωσε η Τ.Ε.Π.Α  στη Μαλακάσα, ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων. Ο νεαρός άσσος του «Δικεφάλου» με εντυπωσιακή κούρσα αναδείχθηκε Πρωταθλητής και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Θρίαμβος και στην κατηγορία Μάστερ Δ’, με τον… Μάστερ του είδους τον Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη να αναδεικνύεται και πάλι Πρωταθλητής.

Σπουδαία κούρσα και από τον Ευάγγελο Σακέλλη, που στην κατηγορία Μάστερ Γ’ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στη Μάστερ Β’, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος κατέλαβε την 21η θέση. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Μαυροθαλασσίτης.

Μετάλλιο είχαμε όμως και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Διασυλλογικό Αγώνας ΜΤΒ-XCO που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Νίκος Γεωργιάδης που με ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία MEN-ELITE.

Η ΑΕΚ εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της και τους υπεύθυονους της ομάδας για τις επιτυχίες τους, αλλά και τη μεγάλη τους προσπάθεια!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X