Σε δημοσίευση που στοχοποιούσε τον «φευγάτο» Ρονάλντο, ο Μαγκουάιρ πάτησε like

Σε δημοσίευση που στοχοποιούσε τον «φευγάτο» Ρονάλντο, ο Μαγκουάιρ πάτησε like
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός τη Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, πάτησε like σε δημοσίευση που αναφέρει ότι ο Κριστιάνο θα αποχωρήσει λόγω του «ψαλιδιού» που θα γίνει στο μισθό του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα των αποδυτηρίων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και το καλύτερο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν λίγες μέρες ζήτησε να αποχωρήσει.

Ένας από τους λόγους που θέλει να φύγει από τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι ότι θα γίνουν «ψαλίδια» στους μισθούς των παικτών ύψους 25%. Ο λόγος που θα γίνει περικοπή είναι επιεδή η ομάδα δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Σε ποστ της «sportbible» αυτή η απόφαση της διοίκησης αναστάτωσε τον 36χρονο επιθετικό. Στη συγκεκριμένη δημοσίευση πάτησε like o Χάρι Μαγκουάιρ. Η κίνηση του αρχηγού της Γιουνάιτεντ σχολιάστηκε αρνητικά από τους οπαδούς του κλαμπ. Μετά από λίγο ο Άγγλος διεθνής πήρε πίσω το like, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να υπάρξει αναστάτωση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X