Μανέ: «Αν κατακτήσω ένα Μουντιάλ με τη Σενεγάλη, δεν θα νιώσω όπως με το Copa Africa!»

Μανέ: «Αν κατακτήσω ένα Μουντιάλ με τη Σενεγάλη, δεν θα νιώσω όπως με το Copa Africa!»
Photo Credits: INTIME

Ο Σαντιό Μανέ τόνισε πως ακόμα και η κατάκτηση ενός Μουντιάλ με την εθνική Σενεγάλης, δεν θα τον κάνει να νιώσει ό,τι βίωσε με το Copa Africa

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δήλωση που θα «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση από τον Σαντιό Μανέ, αλλά αποδεικνύει παράλληλα, πόσο μεγάλη σημασία είχε για τη Σενεγάλη και τους παίκτες της, η κατάκτηση του παρθενικού τους Copa Africa.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, πλέον, ο άνθρωπος που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έκρινε τον τελικό κόντρα στην Αίγυπτο, κάνοντας το 4-2, μίλησε για τις βλέψεις της χώρας του στο επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ, καθιστώντας σαφές, όμως, πως ακόμα και αν φτάσουν ως την κατάκτηση, δεν είναι σίγουρος πως θα νιώσει ξανά όπως όταν κατέκτησε το Copa Africa!

«Ελπίζω να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, γιατί θα ήταν τρομερό. Αλλά έχοντας κερδίσει το Κόπα Άφρικα, δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή μου και ποτέ δεν νομίζω ότι θα νιώσω το ίδιο.

Ακόμα κι αν κερδίσω το Μουντιάλ με τη Σενεγάλη, δεν θα νιώσω αυτό που ένιωσα όταν κέρδισα το Κόπα. Δεν το είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν έτοιμος να πεθάνω εκεί. Παρ’ όλα αυτά, έχω φιλοδοξίες με τη Σενεγάλη: να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κατακτήσω το Μουντιάλ και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής», ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως ο άλλοτε προπονητής του στη Σαουθάμπτον, Ρόναλντ Κούμαν, δεν τον άφησε να πάει στο Copa Africa:

«Ο Ρόναλντ Κούμαν μου είπε: “Συγγνώμη Σαντιό, αλλά δεν μπορείς να πας στο Κόπα Άφρικα. Ήταν σαν κάποιος να μου είχε ρίξει κρύο νερό. Κόντεψα κιόλας να κλάψω, δεν καταλάβαμε ο ένας τον άλλον με τον προπονητή. Ζήτησα να πιέσει η ομοσπονδία».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X