Ετοιμάζει πρόταση για Νούνες η Τσέλσι

Ετοιμάζει πρόταση για Νούνες η Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη να καταθέσει μία «γερή» πρόταση για τον Ματέους Νούνες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζεται η Τσέλσι, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A BOLA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι είναι η τελευταία ομάδα που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Ματέους Νούνες και από ό,τι φαίνεται δείχνει έτοιμη να καταθέσει την προσφορά της για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής χαφ είχε απασχολήσει έντονα τις προηγούμενες ημέρες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μίλαν, όμως οι Λονδρέζοι – σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A BOLA» – παρουσιάζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν προσφορά ύψους 45 εκατ. ευρώ + 5 εκατ. με τη μορφή μπόνους!

Την προηγούμενη σεζόν, ο Νούνες έπαιξε σε 50 αγώνες, με 4 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του. Συγκεκριμένα, είχε 33 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, 6 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 6 στο Κύπελλο Πορτογαλίας, 4 στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και 1 στο Σούπερ Καπ.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X