Η στιγμή που αστυνομικός καίγεται από μολότοφ στα Εξάρχεια (VIDEO)

Η στιγμή που αστυνομικός καίγεται από μολότοφ στα Εξάρχεια (VIDEO)

Σε βίντεο, που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης, εμφανίζεται αστυνομικός στα Εξάρχεια να καίγεται από μολότοφ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/7).

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη και η ένταση μεταφέρθηκε και στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ζωοδόχου Πηγής, όπου ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ και στην ομάδα Δράση, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Μεταξά.

Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 33 προσαγωγές από την περιοχή των Εξαρχείων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Σε βίντεο, μάλιστα, που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εμφανίζεται ένας αστυνομικός να καίγεται από μολότοφ!

Σημειώνεται πως νωρίτερα είχε συγκέντρωση διαμαρτυρίας συλλογικοτήτων στην Μεσολογγίου και Τζαβέλα κατά της απόφασης του εφετείου Λαμίας για την υπόθεση Κορκονέα.


 

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X